Tető és homlokzatburkolat a Polmetál Pruszynski Kft.-től

Horganyzott acélból készült termékek különböző felhasználásra

A horganyzott acéllemezek megmunkálása által készült termékek alkalmazása a hazai építési piacon is egyre inkább teret hódít. A cég a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető Grupa Pruszynski csoport tagjaként 2002 óta van jelen.

 
Polmetál Pruszynski céglogó
Polmetál Pruszynski céglogó
Galéria
A termékek horganyzott acéllemezből hideghengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami a magas minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.
A cégcsoport által gyártott burkoló elemeket elsősorban ipari és mezőgazdasági csarnokok, családi házak és álmennyezetek szerelésére használják. Kiváló minőségű termékeket kínálnak, melyet többéves garanciával támasztanak alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgoznak. Széles palettájukban megtalálhatók tetőfedő és mennyezeti burkolóanyagok is.
A Polmetál Pruszynski gyár
A Polmetál Pruszynski gyár
Galéria

A lemeztermékekre 10-15 év garanciát vállalnak, amelyek élettartama horganyzott lemez esetén 25 év, 50 µm festett lemez esetén 40-50 év. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből 20 féle méretet gyártanak festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, ezek közül a legalacsonyabb bordamagasságú 6 mm, a legmagasabb 160 mm. Ezen trapézlemezek közül a T/150; T/160; T/92 magastrapéz gyártása 2006 év vége óta van folyamatban.

A Magyarországon gyártott trapézlemezek a homlokzatokra leggyakrabban használt TH20, tetőfedésre használt TH45, illetve homlokzatokra és tetőfedésre egyaránt használt TH35 trapézlemez. Ezen lemezek gyártási ideje jóval rövidebb a Lengyelországban gyártott trapézlemezek gyártási idejénél.
Lemeztermékek gyártása
Lemeztermékek gyártása
Galéria


A Polmetál termékek bevonati rendszere az alábbiak szerint tevődik össze:
  • Horganyréteg mindkét oldalon 275 g/m²
  • Passziváló réteg mindkét oldalon
  • Primer réteg mindkét oldalon
  • Színoldali festékbevonat, 25 µm, 35 µm, vagy 50 µm festékréteggel
  • Hátoldai védőlakk
Felületvédelem
Felületvédelem
Galéria


A két oldalon horganyozott és több rétegű festékkel bevont trapézlemezek garantálják a hosszú élettartamot. A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk. A lemezeket mindig a kívánt hosszúságban gyártják le, így a hulladék mennyisége minimálisra csökkenthető. A trapézlemezek súlya 0,5 mm vastagságban mindössze kb. 5 kg/m², így szerelhetősége könnyű és gyors.

A 2008-as év újdonságai:

TH35-ös trapézlemez gyártósor
A Polmetál Pruszynski Kft. 2008 II. negyedévétől Magyarországon a már meglévő 20 mm - 45 mm bordamagas (TH20-TH45) trapézlemez illetve cserepeslemez gyártósorok mellett egy új gépsorral kezdte meg a 35 mm bordamagas (TH35) trapézlemez gyártását. A T35 mm bordamagas trapézlemez egyaránt megfelel tetőlemezként, illetve oldalfallemezként is.
Az új gyártósor napi 10.000 m² trapézlemez gyártására ad lehetőséget.

Trapézlemez gyártósor
Trapézlemez gyártósor
Galéria
Trapézlemez gyártósor
Trapézlemez gyártósor
Galéria

Trapézlemez csomagoló gyártósor
A gyártott termékek könnyebb és sérülésmentes mozgatása, illetve szállítása érdekében a Polmetál Pruszynski Kft. üzembe helyezett egy új zsugorfóliás csomagoló gépsort.

Előregyártott korcolt lemez
2008 második felétől az előregyártott korcolt lemez, mint újabb termék került fel a cég palettájára, tágabb teret nyújtva a lemezfedések készítéséhez.

Újabb "Z-C" horganyzott könnyűgerenda gyártósor
A cég lengyelországi anyavállalata (Blachy Pruszynski) újabb gyárósorral bővítette a szelemengyártást, így nagyobb kapacitással, rövidebb határidővel tudja vállalni a megrendelői horganyzott "Z-C" szelemenigényét.

 Z-C horganyzott könnyűgerenda gyártósor
Z-C horganyzott könnyűgerenda gyártósor
Galéria
Előregyártott korcolt lemez
Előregyártott korcolt lemez
Galéria

Az újabb gyártósorok beüzemelésével, valamint a már meglévő gyártósorokkal a Polmetál Pruszynski Kft. sokkal előnyösebb kondíciókkal tudja kiszolgálni a régi és új vásárlóik igényeit.


Ha a horganyzott acéllemezből készült termékekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Polmetál trapézlemezek

Trapézlemez burkolatok leginkább mezőgazdasági, ipari és kereskedelmi épületek tetőfedő anyagaként ismert. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint 20 féle méret kapható, festett, horganyzott és alucink kivitelben. Minél nagyobb a trapézlemez bordamagassága, annál nagyobb a teherbíró képessége.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Polmetál szerkezeti elemek

A „Z”, „C” és „Σ” -szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek, S350 GD minőségben. Merevségüknek és szilárdságuknak köszönhetően széleskörűen felhasználhatók a tartószerkezetekben.
Az omega lécek különböző profilkialakítása és lemezvastagsága különböző homlokzat és tetőburkolati rendszerek alátétszerkezete, rögzítési eleme lehet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Polmetál álmennyezetek
2 termék

A Polmetál álmennyezeti rendszerei közé tartoznak a különböző kazettás és rácsos álmennyezetek, amelyek zárt térben, nemcsak esztétikusak, de kiváló megoldásként szolgálnak a tűzvédelemmel ellátott épületeknél. Fő felhasználási területük középületek, ipari, kereskedelmi és irodaépületek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Álmennyezetek
Álmennyezetek
Acélszerkezetek, csarnokrendszerek
Acélszerkezetek, csarnokrendszerek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...