proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tető és homlokzatburkolat a Polmetál Pruszynski Kft.-től


2008. szeptember 24.

Horganyzott acélból készült termékek különböző felhasználásra

A horganyzott acéllemezek megmunkálása által készült termékek alkalmazása a hazai építési piacon is egyre inkább teret hódít. A cég a magyarországi piacon, a lengyelországi fém tetőfedő anyagok gyártásában piacvezető Grupa Pruszynski csoport tagjaként 2002 óta van jelen.

  Polmetál Pruszynski céglogó
A termékek horganyzott acéllemezből hideghengerléssel készülnek, műanyag festékréteggel ellátva, ami a magas minőségi követelményeknek teljes mértékben megfelel, valamint tökéletes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.
A cégcsoport által gyártott burkoló elemeket elsősorban ipari és mezőgazdasági csarnokok, családi házak és álmennyezetek szerelésére használják. Kiváló minőségű termékeket kínálnak, melyet többéves garanciával támasztanak alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgoznak. Széles palettájukban megtalálhatók tetőfedő és mennyezeti burkolóanyagok is.
A Polmetál Pruszynski gyár

A lemeztermékekre 10-15 év garanciát vállalnak, amelyek élettartama horganyzott lemez esetén 25 év, 50 µm festett lemez esetén 40-50 év. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből 20 féle méretet gyártanak festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt, ezek közül a legalacsonyabb bordamagasságú 6 mm, a legmagasabb 160 mm. Ezen trapézlemezek közül a T/150; T/160; T/92 magastrapéz gyártása 2006 év vége óta van folyamatban.

A Magyarországon gyártott trapézlemezek a homlokzatokra leggyakrabban használt TH20, tetőfedésre használt TH45, illetve homlokzatokra és tetőfedésre egyaránt használt TH35 trapézlemez. Ezen lemezek gyártási ideje jóval rövidebb a Lengyelországban gyártott trapézlemezek gyártási idejénél.
Lemeztermékek gyártása

A Polmetál termékek bevonati rendszere az alábbiak szerint tevődik össze:
  • Horganyréteg mindkét oldalon 275 g/m²
  • Passziváló réteg mindkét oldalon
  • Primer réteg mindkét oldalon
  • Színoldali festékbevonat, 25 µm, 35 µm, vagy 50 µm festékréteggel
  • Hátoldai védőlakk
Felületvédelem

A két oldalon horganyozott és több rétegű festékkel bevont trapézlemezek garantálják a hosszú élettartamot. A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és a környezettel összhangba hozzuk. A lemezeket mindig a kívánt hosszúságban gyártják le, így a hulladék mennyisége minimálisra csökkenthető. A trapézlemezek súlya 0,5 mm vastagságban mindössze kb. 5 kg/m², így szerelhetősége könnyű és gyors.

A 2008-as év újdonságai:

TH35-ös trapézlemez gyártósor
A Polmetál Pruszynski Kft. 2008 II. negyedévétől Magyarországon a már meglévő 20 mm - 45 mm bordamagas (TH20-TH45) trapézlemez illetve cserepeslemez gyártósorok mellett egy új gépsorral kezdte meg a 35 mm bordamagas (TH35) trapézlemez gyártását. A T35 mm bordamagas trapézlemez egyaránt megfelel tetőlemezként, illetve oldalfallemezként is.
Az új gyártósor napi 10.000 m² trapézlemez gyártására ad lehetőséget.

Trapézlemez gyártósorTrapézlemez gyártósor

Trapézlemez csomagoló gyártósor
A gyártott termékek könnyebb és sérülésmentes mozgatása, illetve szállítása érdekében a Polmetál Pruszynski Kft. üzembe helyezett egy új zsugorfóliás csomagoló gépsort.

Előregyártott korcolt lemez
2008 második felétől az előregyártott korcolt lemez, mint újabb termék került fel a cég palettájára, tágabb teret nyújtva a lemezfedések készítéséhez.

Újabb "Z-C" horganyzott könnyűgerenda gyártósor
A cég lengyelországi anyavállalata (Blachy Pruszynski) újabb gyárósorral bővítette a szelemengyártást, így nagyobb kapacitással, rövidebb határidővel tudja vállalni a megrendelői horganyzott "Z-C" szelemenigényét.

 Z-C horganyzott könnyűgerenda gyártósorElőregyártott korcolt lemez

Az újabb gyártósorok beüzemelésével, valamint a már meglévő gyártósorokkal a Polmetál Pruszynski Kft. sokkal előnyösebb kondíciókkal tudja kiszolgálni a régi és új vásárlóik igényeit.


Ha a horganyzott acéllemezből készült termékekkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
Kulcsszavak:  Polmetál  Pruszynski  tetőburkolat  homlokzatburkolat  horganyzott  acéllemez  ipari  csarnok  mezőgazdasági  csarnok  álmennyezet  lemeztermék  trapézlemez  gyártósor  horganyzott  könnyűgerenda  Z-C  szelemen