proidea.hu online termékinformációs katalógus

TerraWay® Favédelem - faültetési rendszer


2019. január 13.

Rendszermegoldás fák ültetéséhez városias környezetben

TerraWay® Favédelem

A TerraWay® vízáteresztő burkolat önmagában is alkalmas a lakókörnyezetünkben telepített fák környezetében való felhasználásra. A TerraWay® Favédelem azonban többet kínál, mint praktikus járófelület, hasznos kiegészítőket fejlesztettek hozzá, hogy rendszermegoldást tudjanak kínálni fák telepítéséhez. A burkolat esztétikusan és a fa növekedéséhez igazodva visszabonthatóan csatlakozik a fa törzséhez. A fa rögzítése a járósík alatt történik. Az ásványi alapú ültetőközeg tömöríthető, a burkolat megsüllyedése nélkül alkalmazható, így jelentősen növelhető a favermek felülete, ami egyértelműen előnyös a növények számára.

TerraWay® Favédelem - javasolt rétegrend

A TerraWay® Favédelem - faültetési rendszer letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a TerraWay Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: 2071 Páty, Május 1 utca 13.
Mobil: +36 20 447 1060
Mobil: +36 20 521 3415
E-mail:
Web: http://www.terraway.hu/
Csikós Áron
   
   
   
   
A TerraWay Magyarország Kft. 2012 óta építi Magyarországon a TerraWay® műgyanta kötésű vízáteresztő burkolatokat. Az epoxi műgyanta és kőzúzalék vagy kavics keverékéből készült felületek számos területen kínálnak környezetbarát előnyökkel is rendelkező alternatívát a hagyományos burkolatokkal szemben. A ragasztó anyag német gyártójával együtt elkötelezettek vagyunk a minél magasabb minőségű burkolatok előállításában. Folyamatos a fejlesztés, hogy a ragasztó alkalmazhatósága minél szélesebb időjárási körülmények között legyen lehetséges, hogy egyszerű megoldásokat tudjunk kínálni burkolataink felújítására és a rendszer szintű megoldások nyújtásához.
Márkanevek: TerraWay®
Kulcsszavak:  TerraWay®  Favédelem  faültetési  rendszer  vízáteresztő  burkolat