TerraWay Magyarország Kft.

TerraWay Magyarország Kft.

Kapcsolat
 
TerraWay® - Víz- és pára áteresztő műgyanta kötésű kő- és kavicsburkolat

A TerraWay® burkolat két komponensű epoxi műgyanta és kavics vagy kőzúzalék keveréke, amelyet speciálisan járdák és kis forgalmú utak járófelületének fejlesztettek ki. Felülete kemény, jól járható, csúszásmentes és tartós. Fagy- és UV-álló.
A víz számára teljesen átjárható: a lehulló csapadékot az alépítménybe vezeti, ahonnan az a talajba elszivárog, a felfelé tartó talajpárát pedig átengedi.
Felülete természetes hatású, festéket nem tartalmaz, a felhasznált kavics vagy kőzúzalék színét és textúráját adja vissza. Főbb felhasználási területei: járdák, parki sétányok, személyautó forgalmú utak, kerékpárutak, járható tetők, tetőkertek, medencék környezete.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
TW FugaTech – víz áteresztő műgyanta kötésű fugázó

A TW FugaTech két komponensű epoxi műgyanta és kvarchomok keveréke, amelyet gyalogos és kisebb személyautó forgalom esetén természetes kőburkolatok, kockakő és terméskő lapok fugázására lehet használni. De alkalmas betonelemes burkolatok, térkövek és műkő lapok fugázására is.
A víz számára átjárható fugák tartósak, jól ellenállnak a mechanikai hatásoknak, a vegyszereknek, sózásnak, fagynak és az UV-nak. Felhasználása egyszerű, a bekeverés után be kell seperni a burkolat hézagaiba, kötési ideje rövid, 20 C°-on 6-8 óra múlva járható a felület.

Termék kártya
 
TerraWay® Favédelem

A városi környezetben ültetett fáknak számos kihívással kell szembenézniük: elégtelen méretű ültetőgödrök, gyakran silány és törmelékes talaj, a burkolatokról kevés víz szivárog a talajba, vagy épp ellenkezőleg, túl sok víz. A TerraWay® Favédelem rendszer alapja a műgyanta kötésű vízáteresztő burkolat. A rendszerelemek együttes használatával lehetőség nyílik olyan nagy méretű, szilárd burkolattal fedett ültetőgödrök építésére, amelyek egyszerre tudják biztosítani a fák életterét és mégis tartós és jól használható felületet adnak városainknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...