proidea.hu online termékinformációs katalógus

TerraWay Magyarország Kft.

 
Székhely: 2071 Páty, Május 1 utca 13.
Mobil: +36 20 447 1060
Mobil: +36 20 521 3415
E-mail:
Web: http://www.terraway.hu/
 
Csikós Áron
   
   
   
   
 

A TerraWay Magyarország Kft. 2012 óta építi Magyarországon a TerraWay® műgyanta kötésű vízáteresztő burkolatokat. Az epoxi műgyanta és kőzúzalék vagy kavics keverékéből készült felületek számos területen kínálnak környezetbarát előnyökkel is rendelkező alternatívát a hagyományos burkolatokkal szemben. A ragasztó anyag német gyártójával együtt elkötelezettek vagyunk a minél magasabb minőségű burkolatok előállításában. Folyamatos a fejlesztés, hogy a ragasztó alkalmazhatósága minél szélesebb időjárási körülmények között legyen lehetséges, hogy egyszerű megoldásokat tudjunk kínálni burkolataink felújítására és a rendszer szintű megoldások nyújtásához.

Márkanevek: TerraWay®
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
TerraWay® - Víz- és pára áteresztő műgyanta kötésű kő- és kavicsburkolat

A TerraWay® burkolat két komponensű epoxi műgyanta és kavics vagy kőzúzalék keveréke, amelyet speciálisan járdák és kis forgalmú utak járófelületének fejlesztettek ki. Felülete kemény, jól járható, csúszásmentes és tartós. Fagy- és UV-álló.
A víz számára teljesen átjárható: a lehulló csapadékot az alépítménybe vezeti, ahonnan az a talajba elszivárog, a felfelé tartó talajpárát pedig átengedi.
Felülete természetes hatású, festéket nem tartalmaz, a felhasznált kavics vagy kőzúzalék színét és textúráját adja vissza. Főbb felhasználási területei: járdák, parki sétányok, személyautó forgalmú utak, kerékpárutak, járható tetők, tetőkertek, medencék környezete.


Hír
TerraWay® Favédelem - faültetési rendszer
2019.01.13    
A TerraWay Magyarország Kft. termékeivel bővült a katalógus
2016.12.02    
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.