proidea.hu online termékinformációs katalógus

Terrán Generon, a naprakész tetőcserép


2019. március 20.

Energiatudatos megoldás esztétikusan

Esztétikus, környezetbarát megoldás, kompromisszumok nélkül. A Generon napelemes tetőcserép olyan forradalmi innováció, amely professzionális választ ad a 21. század technológiai kihívásaira. A Terrán Generon napelemes tetőcserép különlegességét az adja, hogy a napcellák olyan speciális módon vannak az egyedi tetőcserepek felületére integrálva, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított. A működő tesztrendszerek sikeresen ötvözik a Terrán közel évszázados tetőcserépgyártási tapasztalatát a kor technikai kihívásaival. A fejlesztés célja egy esztétikus, környezetbarát, kompromisszumok nélküli, energiatermelő tetőrendszer megalkotása volt. Így lesz a Terrán Generon naprakész tető.

A Terrán legújabb termék-innovációja, a Terrán Generon elnyerte a neves Construma Nagydíjat. A beérkezett pályázatokat szakemberekből álló zsűri bírálta el.

Látogasson el a Terrán standjára az idei Construma építőipari szakkiállításon 2019. április 3-7. között. Várják az A pavilon 211/C standnál, ahol kiállításra kerül a Construma Nagydíjas Terrán Generon tetőcserép is.

Terrán Generon napelemes tetőcserép - energiatudatos megoldás esztétikusan

Ha a Terrán Generon napelemes tetőcserépről bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
Hír
Fenntartható a fejlődés a Terránnál
2019.03.20    
Kulcsszavak:  terrán  tetőcserép  betoncserép  tetőfedés  generon  napelemes  cserép  napcella  napenergia