Strohm Teka fürdőszobai termékújdonságok

Strohm Teka újdonságok az ISH 2023 kiállításon

Az ISH 2023 kiállításon került bemutatásra az új Lavi és Dessin kollekció, valamint a 180°-os zuhanyrendszer

A teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínáló Strohm Teka gyönyörű standját a szerencsések élőben is láthatták az ISH 2023 nemzetközi kiállításon, ahol három új kollekcióját is bemutatta – 180°, Lavi és Dessin – amelyek a European Product Design Awards 2022-es díjátadóján a Honourable Mention díját nyerték el.

A fenntarthatóság, a formatervezés és az innováció pilléreit követve ezek a termékek egyértelmű elkötelezettséget jelentenek a piac fejlődése mellett, és határozottan tükrözik a cég pilléreit és elhivatottságát a használatot megkönnyítő, a gondoskodást, a támogatást, inspirálást és a környezet tiszteletben tartását elősegítő termékek fejlesztése iránt.

Az ISH azért nyitotta meg idén is kapuit, hogy olyan gyakorlati és innovatív megoldásokat hozzon össze, amelyek olyan nagy kihívásokra adnak választ, mint az éghajlati változásoknak megfelelő innovatív célok teljesítése. A megújuló energiák felhasználása révén az erőforrások megőrzésének szükségessége, a növekvő digitalizáció és az intelligens technológiák az elmúlt évek tükrében még inkább előtérbe kerültek. A kiállítás március 13. és 17. között Frankfurtban összehozza a vezető nemzetközi fürdőipari cégeket, hogy további visszhangot keltsen a környezet és az energiahatékonyság fontosságáról, annak érdekében, hogy vigyázzon a környezetre és megfékezze a vízpazarlást az otthon különböző területein.

Fenntarthatóság - Dessin kollekció

Strohm Teka Dessin kollekció
Strohm Teka Dessin kollekció

A víztakarékos megoldások a Strohm Teka összes termékének fejlesztésénél előtérbe kerültek már korábban is, ám a Dessin kollekcióban a megjelenés és az energiahatékonyság egyesülése még inkább hangsúlyossá vált.

A Dessin egy környezetbarát kollekció, mind a gyártás, mind az anyagok tekintetében, kiterjesztve a gyakorlati használatra, valódi víz- és energiamegtakarítást kínálva a használat során.

Mindezt az egyszerűség és a finom vonalak által vezérelt dizájn keretében, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen térben alkalmazkodni tudjon.

A kollekció bútoraihoz felhasznált anyagok FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely biztosítja az erdők ellenőrzött kivágását és felelős újratermelését. A WC fenntartható öblítési rendszerrel rendelkezik, amely csak az egyes öblítésekhez szükséges vizet használja fel.

Design - LAVI kollekció

A Lavi a természetet keresi a fürdőszobabelsőben olyan textúrák, színek és formatervezés révén, amelyek együttesen megmutatják az organikus áramlást. A kollekció az esztétikai egyensúly keresése révén egyedülálló harmóniát teremt a környezet és az otthon között. Jellegzetes vonalvezetést ismerhetünk meg a formák és színek kombinációjának köszönhetően, amely fát imitáló részleteket tartalmaz. Ez a kollekció olyan tónusokat és kiviteleket kombinál, amelyek lehetőséget nyújtanak egy másfajta és barátságos tér kialakítására.

Így a kollekció olyan alapszínekben jelenik meg, mint a fehér, amely tisztaságot és nyugalmat áraszt és a fekete, amely erőt és tekintélyt ad a teremtett környezetnek. Mindezek egy olyan színskálában egyesülnek, amely könnyen alkalmazkodik a különböző stílusokhoz a fürdőszobák megálmodásakor, olyan térré alakítva azt, amely vizuális és fizikai élményeket biztosít, és amely a márka értékrendjének egyik alappillére: inspirál, támogat és gondoskodik.

Strohm Teka LAVI kollekció
Strohm Teka LAVI kollekció

Innováció – 180° zuhanyrendszer

A 180°-os zuhany a fürdőszobai innováció egyik legkülönlegesebb példája: minimalista kialakítású, szabadalmaztatott rendszer, amely a gégecsövet a zuhanyoszlop belsejébe rejti, és amely a zuhanyoszlop 180°-os elfordításával jelenik meg és vált kézizuhanyra.

Ez a zuhanyrendszer több típusú technológiával is elérhető:

  • a Dual Control változat a termosztátos zuhany kialakítását a keverőcsap funkcionalitásával ötvözi,
  • az antibakteriális változat csökkenti a baktériumok elszaporodásának lehetőségét.

A zuhany elnyerte az Interiores magazin által a "leginnovatívabb zuhany" díjat.

Strohm Teka 180° zuhanyrendszer
Strohm Teka 180° zuhanyrendszer

Az imént felsorolt idén megjelenő termékek már a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításon is bemutatásra kerültek Magyarországon is. Amennyiben lemaradt volna a Strohm Teka 2023-as termékeiről tekintse meg a kiállításon készült videót, vagy látogassa meg budapesti bemutatótermüket.

A hírben szereplő termékek
Strohm Teka 180° zuhanyrendszer
 
Strohm Teka 180° zuhanyrendszer

A Strohm Teka 180° egy olyan innovatív zuhanyrendszer, mely lehetővé teszi, hogy egy csavaró mozdulattal elrejtse a kézi zuhanyfejet és a gégecsövet. Használatával tiszta, rendezett és esztétikus zuhanyzó helyiség alakítható ki. Strohm Teka 180° zuhanyrendszert könnyű tisztítani és nem hagy olyan szabad felületet, ahol a szennyeződés lerakódhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Strohm Teka Lavi fürdőszobai csaptelep család
 
Strohm Teka Lavi fürdőszobai csaptelep család

Strohm Teka Lavi - a természet érintése. Skandináv ihletésű csaptelep család, mely a tiszta és esztétikus formák szimfóniája, így a funkcionalitás mellett díszítik is a fürdőszobát. A kollekció olyan tónusokat és kiviteleket kombinál, amelyek lehetőséget nyújtanak egy másfajta és barátságos tér kialakítására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Strohm Teka fürdőszoba katalógus 2024
Megjelent a Strohm Teka 2024-es katalógusa
A teljeskörű fürdőszobai megoldásokat tartalmazó kiadványban számtalan újdonság kerül bemutatásra
Megjelent a Strohm Teka 2024-es katalógusa
Kategóriák
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Önelzáró, infraérzékelős és orvosi csaptelepek
Önelzáró, infraérzékelős és orvosi csaptelepek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...