proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schönox termékek a Sika Hungária Kft. kínálatában


2018. december 12.

Hidegburkolat ragasztók, fugázóanyagok, aljzatkiegyenlítők, esztrichek, alapozók, glettek és vízszigetelő rendszerek

Magyarországon a Sika Hungária Kft. kínálatában 2018-tól ismét megtalálhatók a kiváló német minőséget nyújtó Schönox termékek.

A Sika a nagy múltú Schönox márka 2014-es megvásárlásával tovább erősítette pozícióját, a Sika prémium minőségű porfóliója jelentősen kiszélesedett mind a hideg-, mind a melegburkolati ragasztók területén.

Az 1891-es alapítású rosendhali székhelyű, Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb portermék-gyárával rendelkező Schönox 1989-ben piacra dobta a melegburkolati ragasztókat kínáló termékcsaládot is. A legmagasabb szintű minőség- és környezetirányítási tanúsítványokkal rendelkező cég 100 évet meghaladó fennállása óta előkelő helyet vívott ki a német versenytársak között és immár több mint 20 országban van jelen Európában, továbbá Észak-Amerikában is elismert márkaként tartják számon a professzionális ipari ragasztók területén.

Azoknak a kivitelezőknek, szakiparosoknak, akik a nagy volumenű, komplex projektek esetében is időveszteség nélkül, kifogásolhatatlan minőségű munkát szeretnének átadni megrendelőiknek, különösen jó hír a Schönox Sika rendszerbe integrálása. Az integrálással a vízszigetelő rendszerek, csemperagasztók, padlóburkolat ragasztók, fugázóanyagok mellett megjelentek a legkülönbözőbb körülmény között is megbízható eredményt nyújtó kiegyenlítő anyagok, esztrichek, alapozók és fali glettanyagok.

Sika Schönox termékek

A termékpalettában a magyar piacon egyedülálló módon olyan speciális elvárásoknak is megfelelő anyagok érhetők el, mint pl. a Schönox HS hibrid aljzatkiegyenlítő, amely egy termékben egyesíti a cementes és gipszes aljzatkiegyenlítők pozitív tulajdonságait, vagy a kórházi bevonat- és ragasztórendszerek, valamint medence rendszerek, melyek e két rendkívül speciális elvárásoknak kitett felhasználási területen is biztonsággal helytállnak.

A német és amerikai építőiparban különösen megbecsült Schönox márka hazánkban eddig sem volt ismeretlen. A lakossági beruházások mellett már számos fürdőben és uszodában bizonyított.

Sika Schönox termékek

A több, mint 70 országban meghatározó szerepet betöltő Sika a fúziónak köszönhetően újabb mérföldkövet lépett át az építőipari innovatív technológiák területén, szem előtt tartva a folyamatos és fenntartható fejlődést, mellyel választ kíván adni a ma és holnap kihívásaira.

Amennyiben biztos alapot adó, nagy tapasztalati háttérrel rendelkező gyártói megoldásokat keres a hideg- és melegburkolás területén, akkor válassza Ön is a Sika Schönox termékeit.

A Schönox termékek katalógusának megtekintéséhez kattintson ide.

Amennyiben a Schönox termékekkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 371 2020
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Boros Mihály
Építőmérnök - műszaki marketing vezető +36 30 692 9309
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
Hír
Schönox termékekkel bővült Sika Hungária Kft. ProIDEA megjelenése
2019.04.17    
Kulcsszavak:  Sika  Schönox  hidegburkolat  ragasztó  fugázóanyag  aljzatkiegyenlítő  esztrich  alapozó  glett  vízszigetelés