proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schönox termékekkel bővült Sika Hungária Kft. ProIDEA megjelenése


2019. április 17.

Vízszigetelő rendszerek, fugázóanyagok, aljzatkiegyenlítők, hidegburkolat ragasztók, esztrichek és alapozók

A nagy múltú Schönox márka eddig sem volt ismeretlen Magyarországon, a lakossági beruházások mellett már számos fürdőben és uszodában bizonyított. Magyarországon a Sika Hungária Kft. kínálatában 2018-tól ismét megtalálhatók a kiváló német minőséget nyújtó Schönox termékek.

A termékpalettában a magyar piacon egyedülálló módon olyan speciális elvárásoknak is megfelelő anyagok érhetők el, mint például a Schönox HS hibrid aljzatkiegyenlítő, amely egy termékben egyesíti a cementes és gipszes aljzatkiegyenlítők pozitív tulajdonságait, vagy a kórházi bevonat- és ragasztórendszerek, valamint medence rendszerek, melyek e két rendkívül speciális elvárásoknak kitett felhasználási területen is biztonsággal helytállnak.

A frissítést követően a proidea.hu oldalain az alábbi Schönox termékek/termékcsaládok katalógusai, műszaki adatai érhetők el:
  • Schönox általános alapozók, tapadóhidak, párafékező alapozók
  • Schönox CLS folyékony esztrich
  • Schönox állékony- és önterülő kiegyenlítők
  • Schönox PL univerzális kiegyenlítő- és simítóhabarcs
  • Schönox feszültségleépítő- és párazáró szigetelőlemezek, ragasztók és kiegészítők, repedésjavítás
  • Schönox kenhető szigetelések, hajlaterősítők
  • Schönox hidegburkolati ragasztók
  • Schönox keskeny és széles fugázók
Schönox termékekkel bővült Sika Hungária Kft. ProIDEA megjelenése

A Schönox termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 371 2020
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Boros Mihály
Építőmérnök - műszaki marketing vezető +36 30 692 9309
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
Hír
Schönox termékek a Sika Hungária Kft. kínálatában
2018.12.12    
Kulcsszavak:  Sika  Schönox  hidegburkolat  ragasztó  fugázóanyag  aljzatkiegyenlítő  esztrich  alapozó  glett  vízszigetelés