Új EasyLogic PM2100-as teljesítménymérő sorozat a Schneider Electric-től

Az új mérőműszer kiváltja a PM1000-es teljesítménymérő sorozatot

2017. február 1-től a korábbi PM1000-es költséghatékony teljesítménymérő sorozatot az új, fejlettebb PM2100-as teljesítménymérő sorozat váltja ki. Az új mérő lényegesen nagyobb tudással bír és emellett több funkcióval is rendelkezik, megtartva a PM1000-es elődjének jó tulajdonságait.

Az új PM2100 teljesítménymérő sorozat is nagyméretű, 7 szegmenses LED kijelzővel ellátott, amelyet távolról, rossz világítási körülmények között, és éles szögből is könnyű leolvasni. Három sorban, négy digiten, automatikus skálázással jeleníti meg a mért értékeket és a képernyő oldalán LED világító lámpák mutatják a mértékegységeket. Az új mérő azonban már felszerelhető analóg vagy digitális I/O kártyákkal, akár utólag is a helyszínen. Mérési pontossága magasabb (1,0 vagy 0,5S osztályú), akár egyedi felharmonikus tartalmakat is meg tud mutatni a 31. felharmonikusig. Képes továbbá helyi adattárolásra és riasztásokat is lehet benne definiálni. Csak kommunikációs változatokban érhetőek el, választható impulzussal vagy RS-485 kimenettel.

A rengeteg új tulajdonság ellenére a PM2100 teljesítménymérő ára rendkívül kedvező, emellett kielégíti a költséghatékonyság követelményeit.

Ha az új PM2100 teljesítménymérő sorozattal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
EasyLogic PM2100 teljesítménymérő sorozat
 
EasyLogic PM2100 teljesítménymérő sorozat

A legújabb generációs EasyLogic PM2100 teljesítménymérő sorozat egyszerűen használható költséghatékony mérőkészülék-család, ami rendelkezik minden tulajdonsággal, amely elengedhetetlen a villamos installációk megfigyeléséhez, méréséhez. Ez a 96x96 mm méretű, kompakt mérő LED kijelzővel rendelkezik, intuitív menürendszerrel szerelték fel és 3 nyomógombbal vezérelhető. A kijelző nagyméretű (14,2 mm), fényes piros LED számokkal mutatja az értékeket, és a képernyő két szélén LED pontok jelzik a megmért paraméterek mértékegységeit.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...