proidea.hu online termékinformációs katalógus

Régi utcabútorok új külsővel


2015. szeptember 11.

A köztéri elemek már rozsdamentes acél kivitelben is elérhetőek

mmcité3 kft.-nél szeretik a minőségi anyagokat, de még inkább a minőségi designt. Tudják, hogy a köztéri elemeknek ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak, másrészt viszont összhangban kell lennie a környezettel is. Folyamatosan új utakat keresnek, hogyan javíthatják termékeik anyagának minőségét, valamint próbálják a tartós használat határait feszegetni. Ezért úgy döntöttek, jelentősen bővítik azon termékeik körét, amelyeket a megszokott elemek mellett, rozsdamentes acél kivitelben is gyártanak majd.

Az anyagra jellemző a tartósság, a rozsda elleni ellenállóképesség, valamint, hogy nem igényel különösebb karbantartást. Az acél lehetővé teszi a precízebb megmunkálást, ezáltal pedig az értékesebb egység megalkotását. A kényelmes Preva Urbana pad rozsdamentes acél rácsozata finomítja megjelenését, a Crystal hulladékgyűjtő rozsdamentes acél kivitelezése kihangsúlyozza az elegáns geometrikus vonalakat, az Edgetyre kerékpártartó vonzereje az egyszerűségében rejlik, a kedvelt Vera pad pedig a még tisztább formáival tűnik ki.

Rozsdamentes Crystal hulladékgyűjtő
Preva Urbana pad
Prax hulladékgyűjtő
mmcité Vera pad mmcité Diva Solo pad

A padokról, hulladéktárolókról valamint a kerékpártárolókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 151.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
Kulcsszavak:  mmcité3  hulladékgyűjtő  pad  rozsdamentes  kerékpártartó  Preva  Urbana  Crystal  Edgetyre  Vera  szeméttároló