proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Polmetál Pruszynski Kft. bővítette termékskáláját


2007. január 18.

A tálcás falkazetta homlokzatburkolat csarnokok, iroda,- és középületek esztétikus homlokzatburkoló eleme.

A Polmetál Pruszynski Kft. a jól bevált termékei - trapézlemezek, cserepeslemezek, Z és C horganyzott könnyűgerendák, falkazetták, homlokzatburkoló profilok illetve ereszcsatorna rendszerek - mellett bevezette a tálcás homlokzatburkoló kazetta gyártását és forgalmazását.

Az új termék főként csarnokok, iroda,- és középületek esztétikus homlokzatburkoló eleme, melyet széles méretválasztékkal (szélesség: 500 mm -től 2600 mm –ig, magasság: 265 mm –től 800 mm-ig) és színpalettával gyártanak. Egyedi méretekben készített sarkok gyártására is lehetőség van homlokzati tervek alapján. A tálcás kazetta rögzítése omega lécre rejtett rögzítéssel készül. A burkoló elem rendelkezik az összes kiegészítő elemmel, vázszerkezettel, egy komplett rendszert alkotva.


Ha a bemutatott termékkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a gyártótól, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
Telefon: +36 94 565 164
Telefon: +36 94 365 034
Fax: +36 94 565 165
E-mail:
Web: www.pruszynski.hu
Ozsvát Ervin
mérnök tanácsadó +36 70 775 5559
   
   
   
   
A Polmetál Pruszynski Kft. prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon. A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja.
Márkanevek: Polmetál Pruszynski, CW Lundberg
További hírek a Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában