A Polmetál Pruszynski Kft. bővítette termékskáláját

A tálcás falkazetta homlokzatburkolat csarnokok, iroda,- és középületek esztétikus homlokzatburkoló eleme.

Galéria
A Polmetál Pruszynski Kft. a jól bevált termékei - trapézlemezek, cserepeslemezek, Z és C horganyzott könnyűgerendák, falkazetták, homlokzatburkoló profilok illetve ereszcsatorna rendszerek - mellett bevezette a tálcás homlokzatburkoló kazetta gyártását és forgalmazását.

Az új termék főként csarnokok, iroda,- és középületek esztétikus homlokzatburkoló eleme, melyet széles méretválasztékkal (szélesség: 500 mm -től 2600 mm –ig, magasság: 265 mm –től 800 mm-ig) és színpalettával gyártanak. Egyedi méretekben készített sarkok gyártására is lehetőség van homlokzati tervek alapján. A tálcás kazetta rögzítése omega lécre rejtett rögzítéssel készül. A burkoló elem rendelkezik az összes kiegészítő elemmel, vázszerkezettel, egy komplett rendszert alkotva.


Ha a bemutatott termékkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a gyártótól, használja az alábbi Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Polmetál homlokzati falkazetták és panelek

A falkazetta rendszer hőszigetelt csarnokok, épületek burkolására alkalmazható rendszer. A kazetta az épület belső burkolata, és az igény szerint kiválasztott külső burkolat fogadószerkezete. A homlokzati panelek csarnokok, iroda- és középületek esztétikus homlokzatburkoló eleme.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...