proidea.hu online termékinformációs katalógus

Murexin gyár megnyitó Szekszárdon


2009. július 01.

A cég 2009. június 26-án hivatalosan megnyitotta első magyarországi portermék gyárát


2009. június 26-án a Murexin hivatalosan megnyitotta első magyarországi portermék gyárát, Szekszárdon.

A szekszárdi Ipari Parkban 15 000 m²-es telken, 1,5 milliárd forintos beruházással 50 ezer tonnát meghaladó gyártási kapacitást hoztunk létre. Az új gyártóüzem 12 dolgozónak nyújt biztos munkalehetőséget. A gyártás teljesen automatizált, a jelenleg működő legmodernebb technológia kapott helyet a gyártótoronyban, amely 35 méteres magasságával kiemelkedik a tájból, és egyik új ismertető jele lehet Szekszárdnak.

A hivatalos ceremónián, Robert Schmid a SIH Holding ügyvezető igazgatója, Czili Aladár, a Murexin Építőanyaggyártó és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója avatta fel a gyárat, Horváth István, Szekszárd város polgármestere, Andreas Wolf és Bernhard Mucherl az anyavállalat Murexin AG ügyvezető igazgatója jelenlétében.

Az új gyár paraméterei:
Hivatalos név:   Murexin Építőanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.
Helyszín:   Szekszárd
Az építkezés kezdete:   2008. október
A gyártás kezdete:   2009. június
Terület:   1,5 ha
Termékek:   Poralapú termékek,
aljzatkiegyenlítők, fugázók széles választéka
Teljes beruházás:   1,5 Mrd
Gyártási kapacitás:   meghaladja az 50.000 tonnát
Alkalmazottak száma:   12 fő
Tulajdonos:   SIH Holding
 Ha a szekszárdi gyárral kapcsolatban további információt szeretne kérni a Murexin Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Telefon: +36 1 262 6000
Fax: +36 1 261 6336
E-mail:
Web: www.murexin.hu
Hajtó-Kiss Márta
   
   
   
   
A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG. leányvállalataként 1993. óta forgalmaz Magyarországon hidegburkolat ragasztási rendszereket - az alapozók, csemperagasztók, fugázókon át a tisztítás ápolásig - , melegburkolat ragasztási rendszereket, építési vegyi anyagokat, Durlin márkanév alatt festékeket és lakkokat. Csúcsminőségű termékeikkel, folyamatos fejlesztésekkel, pontos, korrekt tanácsadással törekszenek partnereik minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. Az építőiparban előforduló speciális feladatok megoldására is rendelkeznek technológiai rendszerekkel és vegyi termékekkel.
Kulcsszavak:  Murexin  gyár  megnyitó  portermék  aljzatkiegyenlítő  fugázó  melegburkolat  ragasztás  rendszer  adalékszer  beton  esztich  Durlin  festék  lakk