proidea.hu online termékinformációs katalógus

Termékújdonság a Comptech-től: MULTICAL® 801


2009. február 03.

Fűtési és hűtési hőmennyiségmérés kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz

MULTICAL® 801 készülék előlap MULTICAL® 801 nyitott készülék  
A prémium kategóriás ipari hőmennyiségmérés pontos, megbízható, és hosszú élettartamú hőmennyiségmérőket igényel, melyekkel többféleképpen is lehet kommunikálni, illetve távleolvasásra (AMR) is alkalmasak. Emellett a piac egy másik elvárása, hogy por- és vízállóak legyenek. Az IP67-es védettségű MULTICAL® 801 hőmennyiségmérő megfelel a fenti elvárásoknak - ráadásul egydobozos megoldással.

A KAMSTRUP hőmennyiségmérői a fűtéstechnika jelenlegi csúcs színvonalát nyújtják. A MULTICAL® 801 fejlett számítóegység a piacon levő átfolyásmérők széles választékához alkalmazható, és mérési pontossága még kis hőmérséklet-különbségeknél is páratlan.

A MULTICAL® 801 új távlatokat nyit meg az ipari szektorban használt rugalmas és megbízható hőmennyiségmérők területén. Az IP67 előírásainak megfelelően elvégzett tesztek alapján a MULTICAL® 801 poros, nedves, sőt, vizes körülmények között is képes a végtelenül pontos és megbízható hőmennyiségmérésre. A hőmérséklet-érzékelő és az átfolyásmérő százméteres kábelei biztosítják, hogy a szerkezet ipari környezetben is könnyen hozzáférhető helyre kerüljön, a világító kijelzőnek köszönhetően pedig akár világítás nélküli épületekben is leolvasható a mérő. A készülék négy távleolvasási opciót tartalmaz, ezek a következők: rádió, GSM/GPRS, M-Bus, LonWorks, továbbá szelepvezérlés és 4 analóg csatorna.
 

Ha a MULTICAL® 801 hőmennyiségmérőval kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
Kulcsszavak:  Comptech  Kft  KAMSTRUP  termékújdonság  hőmennyiségmérő