Termékújdonság a Comptech-től: MULTICAL® 801

Fűtési és hűtési hőmennyiségmérés kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz

MULTICAL® 801 készülék előlap
MULTICAL® 801 készülék előlap
MULTICAL® 801 nyitott készülék
MULTICAL® 801 nyitott készülék
A prémium kategóriás ipari hőmennyiségmérés pontos, megbízható, és hosszú élettartamú hőmennyiségmérőket igényel, melyekkel többféleképpen is lehet kommunikálni, illetve távleolvasásra (AMR) is alkalmasak. Emellett a piac egy másik elvárása, hogy por- és vízállóak legyenek. Az IP67-es védettségű MULTICAL® 801 hőmennyiségmérő megfelel a fenti elvárásoknak - ráadásul egydobozos megoldással.

A KAMSTRUP hőmennyiségmérői a fűtéstechnika jelenlegi csúcs színvonalát nyújtják. A MULTICAL® 801 fejlett számítóegység a piacon levő átfolyásmérők széles választékához alkalmazható, és mérési pontossága még kis hőmérséklet-különbségeknél is páratlan.

A MULTICAL® 801 új távlatokat nyit meg az ipari szektorban használt rugalmas és megbízható hőmennyiségmérők területén. Az IP67 előírásainak megfelelően elvégzett tesztek alapján a MULTICAL® 801 poros, nedves, sőt, vizes körülmények között is képes a végtelenül pontos és megbízható hőmennyiségmérésre. A hőmérséklet-érzékelő és az átfolyásmérő százméteres kábelei biztosítják, hogy a szerkezet ipari környezetben is könnyen hozzáférhető helyre kerüljön, a világító kijelzőnek köszönhetően pedig akár világítás nélküli épületekben is leolvasható a mérő. A készülék négy távleolvasási opciót tartalmaz, ezek a következők: rádió, GSM/GPRS, M-Bus, LonWorks, továbbá szelepvezérlés és 4 analóg csatorna.
 

Ha a MULTICAL® 801 hőmennyiségmérőval kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

 

Kategóriák

Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...