A Schneider Electric kivonja a forgalomból az MPS100 Micro Power Server készülékeit

Helyette az új EGX300 és EGX100 Modbus/Ethernet átjáró használható

A Schneider Electric kivonja a forgalomból a régóta gyártott és több alkalmazásban is használható MPS100 Micro Power Server készülékeit.
Schneider Electric MPS100 Micro Power Server készülék
Schneider Electric MPS100 Micro Power Server készülék
Ez a készülék volt hivatott a nagy Compact NS (630A felett) és Masterpact megszakítók adatainak gyűjtésére és megjelenítésére. Így könnyebben lehetett a villamos energia elosztórendszer felügyeletét, esetleges beavatkozását ellátni, valamint ennek segítségével költséghatékonyan és maximális biztonsággal lehetett elvégezni a folyamatos energiaellátást.

Mivel a cég új alapokra helyezi a kisfeszültségű energiaelosztásban használatos kommunikációt, így ennek az átalakulásnak a következménye a MPS100 Micro Power Server megszüntetése. Helyette minden korlát nélkül használható az új EGX300 Modbus/Ethernet átjáró, amely szintén rendelkezik beépített weboldallal és 64 Modbus készülék kezelését képes ellátni. Természetesen ismeri a Compact NS (630A felett) és Masterpact megszakítók, illetve az ezekbe épített Micrologic védelmi kioldóegységek paramétereit és meg tudja jeleníteni az ezek által mért villamos értékeket. Egyszerűbb megoldásokhoz elegendő egy EGX100 Modbus/Ethernet átjáró, amely webszerverrel nem rendelkezik és kevesebb készüléket képes kezelni, viszont olcsóbb.
EGX300 Modbus/Ethernet átjáró
EGX300 Modbus/Ethernet átjáró
EGX100 Modbus/Ethernet átjáró
EGX100 Modbus/Ethernet átjáró
Ha az EGX300 vagy EGX100 Modbus/Ethernet átjáróval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Villamosenergia-felügyeleti rendszerek
Villamosenergia-felügyeleti rendszerek
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...