proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Mészáros és Társa Kft. kínálatában a Gerflor DLW linóleumok új kollekciója, a betonmintás Lino Art Urban LPX


2019. május 17.

A modern betonmintás, 100%-ban természetes összetevőkből álló kopásálló burkolat ideális választás középületekben is

Gerflor DLW Linoleum Lino Art Urban LPX A Mészáros és Társa Kft. bemutatja a Gerflor DLW linóleumok vadonatúj design kollekcióját, a betonmintás Lino Art Urban LPX kollekciót.
Nem kell többet kompromisszumot kötni annak, aki a modern, beton jelleget szeretné megjeleníteni a padlófelületen, ugyanakkor ragaszkodik a 100%-ban természetes összetevőkből álló, kopásálló, antibakteriális, gyermekbarát linóleum anyaghoz és nem kerámiát vagy pvc/vinyl burkolatot szeretne használni.

Ideális burkolat lehet középületekben is (iskolák, óvodák/bölcsődék, kórházak, irodaházak) ahol a természetes anyagú, nagy forgalomhoz tervezett, strapabíró, kedvező árfekvésű burkolatokat preferálják.
Gerflor DLW Linoleum Lino Art Urban LPX
A Lino Art Urban LPX linóleumuk enyhén márványozott mintázattal, 2,5 mm vastagságban, 12 színben érhetők el:
Gerflor DLW Linoleum Lino Art Urban LPX - színválaszték Gerflor DLW Linoleum Lino Art Urban LPX
Gerflor DLW Linoleum Lino Art Urban LPX

A Mészáros és Társa Kft. várja kedves építész, kivitelező és beruházó partnereinek megtisztelő megkeresését.

A Gerflor DLW linóleumok letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Mészáros és Társa Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest, Zsinór u. 27.
Telefon: +36 1 320 9247
E-mail:
Web: www.meszarosestarsa.hu
Krámer Tamás
értékesítési vezető +36 20 329 4619
   
   
A Mészáros és Társa Kft. alapítási éve 1994. Az alapítók egyben a cég tulajdonosai és operatív vezetői: Mészáros Rudolf ügyvezető, Mészáros Rudolfné kereskedelmi igazgató. A cég munkatársai is szakképesítéssel, megfelelő gyakorlattal rendelkeznek. Kereskedelmi politikájuk lényege: gyors, rugalmas és színvonalas szolgáltatásokkal - Mindent a Vevőért! Az importált és a hazai piacon vásárolt termékeket közvetítő kereskedők nélkül, közvetlenül jó nevű gyártóktól szerzik be, így a stabil minőség mellé kedvező eladási árak társulnak. Kiemelt gyártó partnerek, a teljesség igénye nélkül: Refin, Coem, Fioranese, Iris, Emil, Ergon, Provenza, Ariostea, Kerlite, Techlam, Atlas Concorde, Keope Marazzi, Supergres, Zalakerámia és Novabell kerámia burkolatok, Balsan, IVC és Lano szőnyegburkolatok, Gerflor DLW, MFLOR, IVC Moduleo, Objectflor, Beauflor, Nora, Graboplast és Tarkett elasztikus melegburkolatok, Hago szennyfogó szőnyegek és aknafedlapok.
Márkanevek: Coem, Ceramica Fioranese, Reviglass, Hago, Ponte Giulio, Decoba, Ropimex, Fitnice, Tres, LOVE TILES, TOGAMA, ABK, IVC Group, Refin, Fondovalle, Zuccetti.Kos, Artceram, FMG, Iris Ceramica, Diesel
További hírek a Linóleum burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Mészáros  és  Társa  Gerflor  DLW  linóleum  burkolat  kopásálló  antibakteriális