proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújul a Ceresit CE40 prémium fugázó


2019. január 13.

6 új, egyedi Trend Collection szín

A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE40 termék középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. A Color Perfect formula garantálja a gyönyörű és hosszantartó színélményt, az egyenletes megjelenést, illetve a sókivirágzás és elszíneződés elleni védelmet. Továbbá, a Silica Active technológiának köszönhetően a CE40 összetételében található mikroszilikátok különösen stabillá és ellenállóvá teszik a fugázóanyagot, valamint biztosítják a megnövelt repedés- és karcállóságot, a tökéletes színstabilitást, az egyenletes fuga felületet és mindemellett optimalizált tisztítási idővel rendelkeznek. A CE40 Aquastatic technológiával készül, melynek köszönhetően vízlepergető és véd a penészesedés ellen, továbbá ellenáll a kosznak és a tisztítása is könnyű. Végül, de nem utolsó sorban a Trio-Protection formula három speciális anyaga biztosítja a megfelelő higiénikus védelmet: védi a fugát a gombásodástól, garantálja a hosszantartó esztétikai megjelenést, illetve véd az elszíneződéstől.

Megújul a Ceresit CE40 – prémium fugázó

A Ceresit CE40 Premium Flex fugázó egyaránt ajánlott bel- és kültérben, padlóra és falra, nedves helyiségekben, padlófűtés esetén, erkélyekre és teraszokra, gres és kerámia lapokhoz, elszíneződésre nem hajlamos természetes kövekhez, valamint mozaik csempéhez 8 mm széles hézagokig. Összetételét tekintve cementet, ásványi töltőanyagokat, műanyag pordiszperziót és egyéb adalékszereket tartalmaz. Keverési arányát tekintve 2 kg poranyaghoz 0,54 l víz, 5 kg poranyaghoz pedig 1,4 l víz szükséges. Pihentetési ideje körülbelül 3 perc, míg bedolgozhatósági ideje körülbelül 1,5 óra. Hat óra elteltével járható, +5°C-tól +25°C-ig alkalmazható, hőállósága pedig -30°C és +70°C között van.

Trend Collection – A CE40 fugázóválaszték egyedi színei
Fugázó designereknek alkotva!

A megfelelő védelem és minőség mellett a fugázó színe sem lehet elhanyagolható szempont, ugyanis egy jól kiválasztott szín kiemelheti és meghatározhatja egy helyiségnek a hangulatát, főleg, ha az otthonunkról van szó. Éppen ezért alkották meg az új Trend Collection választékot, amely a Ceresit CE40 hat egyedi színét tartalmazza.

Trend Collection CE40 fugázó - 102 Marble White - A modern klasszikus

102 Marble White – A modern klasszikus
A kollekció legvilágosabb tagja, mely eleganciát sugároz és világosságot hoz az otthonunkba. Jól szuperál bármilyen hagyományos vagy modern csempéhez. A Marble White a következő csempetípusokhoz ajánlott: márványlapok, tiszta fehér csempelapok, természetes hatású csempék, intenzív színű csempék.

Trend Collection CE40 fugázó - 145 Almondtree Brown – A természet érintése

145 Almondtree Brown – A természet érintése
Ha egyszerre vágyunk barátságosságra és stílusosságra, akkor a mandula barna lehet a tökéletes választás, amely nem csak a hagyományos, hanem a modern szemléletű csempéknél is jól mutat. Az Almondtree Brown a következő csempetípusokhoz ajánlott: természetes színű csempék, fehér és fehéres színek, kék árnyalatú csempék, betonhatású lapok.

Trend Collection CE40 fugázó - 191 Night Glow – Nappal sötét, éjszaka világos

191 Night Glow – Nappal sötét, éjszaka világos
Egy igazán extravagáns szín, mely magában hordozza a luxus és a divatosság érzését mindenfajta csempetípus mellett. A csillámoknak köszönhetően káprázatos fénylő hatást eredményez a belső terekben, ezáltal egyedivé varázsolva a helyiséget. A Night Glow a következő csempetípusokhoz ajánlott: milleneumi rózsaszín árnyalatok, márványlapok, fémes hatású csempelapok, grafit színű lapok.

Trend Collection CE40 fugázó - 111 Iron Grey – Az élettel teli fugázó

111 Iron Grey – Az élettel teli fugázó
A Trend Collection család egy igazán friss és trendi darabja, mely a megfelelő csempével kombinálva igazán vonzóvá tesz minden felületet, valamint energikussá varázsolja a teret. Az Iron Grey a következő csempetípusokhoz ajánlott: szürke árnyalatai, bármely színhez, márványlapok.

Trend Collection CE40 fugázó - 195 Ice Glow – Hűtsd le a falad

195 Ice Glow – Hűtsd le a falad
Speciális, glitteres fugázó, mely egyszerre kölcsönöz luxus modern és divatos, valamint jeges hatást az otthonunknak. Modern típusú csempével válik igazán elegánssá. Az Ice Glow a következő csempetípusokhoz ajánlott: gyöngyház színű lapok, fehér mozaikcsempe, fémhatású lapok, intenzív színek.

Trend Collection CE40 fugázó - 199 Luminous Light – A fény színe

199 Luminous Light – A fény színe
Egy igazán egyedülálló szín, mely designossá teszi a teret. A narancssárga szín melegséget kölcsönöz a helyiségnek, míg a fénylő pigment technológiának köszönhetően, UV fény hatására megvilágítja az éjszakát. A Luminous Light a következő csempetípusokhoz ajánlott: márványlapok, befejezetlen hatású felületek, intenzív színek, hideg színű csempelapok.

A Ceresit CE40 Premium Flex fugázó letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
Telefon: +36 1 372 5555
Fax: +36 1 209 1543
E-mail:
Web: www.cimsec.hu
Web: www.ceresit.hu
Husz Máté
  +36 30 816 2202
   
   
   
   
A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
Márkanevek: Ceresit, Cimsec
Kulcsszavak:  Henkel  Ceresit  CE40  prémium  fugázó  Trend  Collection  Color  Perfect  formula  Aquastatic  technológia  Marble  White  Almondtree  Brown  Night  Glow  Iron  Grey  Ice  Glow  Luminous  Light  premium  flex  csempe  falburkolat  padlóburkolat  hidegburkolat