Újdonság - zárható informatikai aljzatok a Legrandtól

Illetéktelenektől védi a strukturált hálózatot a lezárható mechanikus redőny

A Legrand strukturált kábelezési rendszerei teljes körű megoldást kínálnak minden felhasználói környezetbe. A kínálatban megtalálható fali kábelek, a különböző méretű rack szekrények, patch panelek és egyéb kiegészítők, valamint végpontok segítségével Cat5e, Cat6 vagy akár Cat6A-s hálózat is kiépíthető, mely az elvárt megbízhatóságot, egyszerű telepítést és magas teljesítményszintet biztosítja.
 
A strukturált rendszer új és egyedi megoldásai közé tartozik a zárható Program Mosaic végpont, amely egy lezárható mechanikus redőnnyel, illetéktelenektől védi a strukturált hálózatot olyan helyeken, ahol többen is megfordulnak. A termék alkalmazható olyan esetekben is, amikor azt szeretnénk elérni, hogy egy fixen csatlakoztatott és fontos IP összeköttetést ne tudjanak illetéktelenek megszakítani: például hálózati nyomtatók, Wi-fi access pointok, vagy bérelt vonali fix összeköttetések mechanikus védelmére kiválóan alkalmas a zárható Legrand végpont.

A végpont mellett zárható patch panel blokk is megtalálható a kínálatban, amellyel a rack szekrényben alakíthatnak ki magasabb fokú védelmet az IT managerek.

A biztonsági RJ45-ös aljzatok nyitásához mindkét esetben egy speciális kulcs szükséges.

Az új zárható informatikai aljzatokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Legrand Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

Program Mosaic szerelvények
 
Program Mosaic szerelvények

A Program Mosaic szerelvények megoldást nyújtanak minden olyan igényre, amire szükség lehet irodákban és munkahelyeken. A szerelvénycsalád a munkahelyi környezet változó igényeihez kínál több mint 200 funkciót. Ilyenek például a kapcsolók, nyomók, mozgásérzékelős és szenzoros kapcsolók és földelt csatlakozóaljzatok mellett a Wi-Fi csatlakozási pont, USB csatlakozók, világítótáblák, audió- és videó aljzatok, informatikai aljzatok széles spektruma. A Program Mosaic™ szerelvénycsalád ideális kiegészítője a Legrand kábelvezetési rendszer elemeinek (DLP szerelvényezhető kábelcsatornák, padlódobozok, energiaoszlopok, asztali elosztósorok), így egy épületen belül minden szerelési módhoz alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Strukturált hálózati rendszerek
Strukturált hálózati rendszerek
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...