Infiniti bútorok a Hungaro-Rim 2010 Kft. kínálatában – "Made in Italy" minőség

Nemzetközileg elismert tervezők és kreatív fiatalok alkotják az Infiniti design csapatát

Galéria

Kreativitás, innováció, design - ezek a legfontosabb szavak, amelyek jól jellemzik ezt a fiatal olasz márkát.

Az Infiniti márka a cosmopolitan szellemmel fejezi ki egyetlen küldetését: a minőség világszerte legyen jelen a mindennapi életben. Az Infiniti most már nem csak Barcelonában, New Yorkban, Londonban, Tokióban, Berlinben érhető el, hanem Magyarországon is.
Galéria
Galéria
Galéria
Az Infiniti székeire a fiatalos dinamizmus, energia, változatos forma és színvilág jellemző. Mégis, az innováció jegyében mindig keresik az új formákat, anyagokat, létrehozva a tiszta olasz stílusjegyeket hordozó ülőbútorokat.
Galéria

Az Infiniti csapata azt vallja, hogy az élet nem áll meg egy pillanatra sem, mindig változik, ezért követik percről-percre a divatot és a trendet.

Nemzetközileg elismert tervezők és kreatív fiatalok alkotják az Infiniti design csapatát. Nekik köszönhetjük ezeket a szemet gyönyörködtető ülőbútorokat, amelyek bármilyen helyiségbe tökéletesen illeszkednek.
Galéria

A Hungaro-Rim Kft., mint magyarországi forgalmazó, az Infiniti design-nak széles szín- és anyagválasztékával áll az ügyfelei rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő ülőbútort.

Az új Infiniti bútorok letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben az új termékkel kapcsolatban árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hungaro-Rim 2010 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Asztalok, székek
Asztalok, székek
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Recepciók, társalgók, várótermek bútorai
Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...