proidea.hu online termékinformációs katalógus

Infiniti bútorok a Hungaro-Rim 2010 Kft. kínálatában – "Made in Italy" minőség


2016. június 22.

Nemzetközileg elismert tervezők és kreatív fiatalok alkotják az Infiniti design csapatát


Kreativitás, innováció, design - ezek a legfontosabb szavak, amelyek jól jellemzik ezt a fiatal olasz márkát.

Az Infiniti márka a cosmopolitan szellemmel fejezi ki egyetlen küldetését: a minőség világszerte legyen jelen a mindennapi életben. Az Infiniti most már nem csak Barcelonában, New Yorkban, Londonban, Tokióban, Berlinben érhető el, hanem Magyarországon is.
Az Infiniti székeire a fiatalos dinamizmus, energia, változatos forma és színvilág jellemző. Mégis, az innováció jegyében mindig keresik az új formákat, anyagokat, létrehozva a tiszta olasz stílusjegyeket hordozó ülőbútorokat.

Az Infiniti csapata azt vallja, hogy az élet nem áll meg egy pillanatra sem, mindig változik, ezért követik percről-percre a divatot és a trendet.

Nemzetközileg elismert tervezők és kreatív fiatalok alkotják az Infiniti design csapatát. Nekik köszönhetjük ezeket a szemet gyönyörködtető ülőbútorokat, amelyek bármilyen helyiségbe tökéletesen illeszkednek.

A Hungaro-Rim Kft., mint magyarországi forgalmazó, az Infiniti design-nak széles szín- és anyagválasztékával áll az ügyfelei rendelkezésére, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő ülőbútort.

Az új Infiniti bútorok letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben az új termékkel kapcsolatban árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hungaro-Rim 2010 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Andráska Csaba
kereskedelmi vezető +36 30 184 7033
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
Kulcsszavak:  Hungaro-Rim  2010  Infiniti  bútor  szék  bárszék  ülőbútor  asztal