IMI TA-Modulator szelep és TA-Slider szelepmozgató újdonságok

Az IMI Hydronic Engineering a TA-Modulator szelepcsalád bevezetésével azon elvárásoknak szeretett volna megfelelni, amelyek esetében a magas minőség és megbízhatóság, illetve a pontos szabályozás elengedhetetlen követelmény.

TA-Modulator DN 200 szabályozó és beszabályozó szelep
TA-Modulator DN 200 szabályozó és beszabályozó szelep

A kisebb méretű szelepeket rövid időn belül követték az egyre nagyobb méretek, így napjainkra a felhasználói igényeknek megfelelve megjelent a DN 200 méretű TA-Modulator szelep. Ezzel az IMI Hydronic Engineering DN 15-200 mérettartományban kínál TA-Modulator szelepet a kis rendszerektől a nagyobbakig.

TA-Slider 1600 szelepmozgató
TA-Slider 1600 szelepmozgató

A DN 200 TA-Modulator szelephez az IMI Hydronic kifejlesztette a TA-Slider „okos” szelepmozgató családjának legújabb tagját is, az 1600 N-ig terjedő mozgatóerőt igénylő szelepekhez kialakított TA-Slider 1600 szelepmozgatót, mely kompatibilis az átlagos IMI TA DN 100-150 szelepmérettel, és elérhető 4 analóg és 16 BUS kommunikációs változatban.

A hírben szereplő termékek
TA-Modulator DN15-32 kombinált szabályozó és beszabályozó szelep
 
TA-Modulator kombinált szabályozó és beszabályozó szelepek

A TA-Modulator egy nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep folyamatos szabályozáshoz. Az új egyedi kialakítású EQM karakterisztika nagyon pontos hőmérsékletszabályozást biztosít. A szelep lineáris, proporcionális vagy 3-pont szabályozású szelepmozgatókkal kompatibilis. A beépített nyomáskülönbség szabályzó kiemelkedő szabályozási pontosságot, stabil szabályozást és a térfogatáram automatikus korlátozását biztosítja. A térfogatáram és a rendelkezésre álló nyomáskülönbség mérése lehetővé teszi a rendszeroptimalizálást és diagnosztikát.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
IMI TA-Slider szelepmozgatók
 
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Hidraulikai beszabályozó szelepek
Hidraulikai beszabályozó szelepek
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...