proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hydrosol Express 1K vízszigetelő habarcs


2017. szeptember 15.

Új burkolatok beépítése, meglévő burkolatok felújítása, burkolat nélküli dekoratív falfelületek kialakítása

Az épületek egyes helyiségei, mint például a fürdőszoba, erkély, illetve balkon, vagy más építkezési elemek, a kerámia burkolat mellett megkövetelik a megfelelő védelmet a folyóvíz szerkezetbe való behatolásával szemben. Az ilyen esetekben felületi védelem alakítható ki vízálló bevonat felvitelével. A burkolólapok felragasztása előtt a ragasztási felületet kötelezően be kell vonni egy vízhatlan elasztikus réteggel és erősíteni kell a felületet megfelelő tömítő szalagokkal, hálóval és sarokelemekkel.
A Hydrosol Express 1K előrekevert vízszigetelő anyag, amely vízszigetelési célokra használható. Alkalmazható vízszigetelésre új burkolatok beépítésénél, a meglévő kerámiaburkolatok felújításánál és a kerámia elemek felhasználása nélküli dekoratív kinézet kialakításánál. Utóbbi esetben falfestékkel is festhető - Jupol Strong mosható beltéri falfestékkel átfestve zuhanyozható-tisztítható rétegrend alakítható ki.
Ha a Hydrosol Express 1K vízszigetelő habarccsal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-9500 Celldömölk, Sági út 218.
Telefon: +36 23 511 240
Fax: +36 23 511 241
E-mail:
Web: www.jub.hu
   
   
   
   
   
A JUB Kft. 1961-től gyárt saját fejlesztés alapján diszperziós festékeket, díszítővakolatokat és más építőipari vegyi termékeket. A korszerű termelési technológia a termékek állandó minőségének biztosítéka.
Kulcsszavak:  JUB  Hydrosol  Express  1K  vízszigetelő  habarcs  vízszigetelés  csempe  falburkolat  padlóburkolat  hidegburkolat  zuhanyzó  fürdőszoba