A Honeywell márka elnyerte Magyarországon a Business Superbrands díjat

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat

Galéria
Galéria
Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. A Honeywell hiszi, hogy a minősítés, amelyet márkája elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinak, partnereinek mindennapi választásukhoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a Honeywell márka eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Idén negyedik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a Honeywell Szabályozástechnikai Kft.-t érdemesnek találták arra, hogy megkapja a Business Superbrands 2011. elismerést.

A Magyarországon hét éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.

Oklevél (pdf formátumban)
 

Ha a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképekre.
 

A hírben szereplő termékek

 
Honeywell Home szabályozók és beavatkozó elemek
16 termék

Az egyes szabályozási feladatok pontos és gazdaságos végrehajtására csak kiváló minőségű és karakterisztikájú beavatkozó szervek alkalmasak. A Honeywell több mint 300 különböző típusú és méretű szabályozó szelepével és több, mint 70 fajta meghajtójának kombinációjával minden szabályozástechnikai rendszerhez az árban és szolgáltatásban optimális megoldást nyújt partnereinek. A Honeywell szabályozók közt fűtési, légtechnikai és hűtési rendszerekhez egyaránt megtalálhatók a legmegfelelőbb készülékek.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Honeywell Home fűtési szerelvények
32 termék

A Honeywell fűtési szerelvényeivel egyszerűen és pontosan beszabályozhatóak az egyes fűtési körök, illetve egyedileg szabályozható az egyes helyiségek hőmérséklete. A minden igényt kielégítő változatosságban kapható szerelvények a szabad tervezés lehetőségét nyújtják szakembereknek és felhasználóknak egyaránt. A Honeywell termékek többszörösen ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás folyamán minden egyes darabot nyomáspróbának vetnek alá, a termosztatikus fejeket egyenként kalibrálják.

32 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Honeywell Home vízvezetéki szerelvények
25 termék

A víz Földünk egyik legértékesebb kincse, ezért nemcsak óvnunk, becsülnünk, de takarékoskodnunk is kell felhasználásával. Ez az élethez elengedhetetlenül szükséges közeg azonban veszélyeket is hordozhat magában, biológiai és fizikai értelemben egyaránt. A Honeywell vízszabályozási termékeivel egyszerre óvja természetes és épített környezetünket.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Frekvenciaváltók, lágyindítók
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Szelepek és keverőcsapok
Szelepek és keverőcsapok
Szabályozók
Szabályozók
Érzékelők, távadók
Érzékelők, távadók
Vízkezelő berendezések
Vízkezelő berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...