proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Honeywell márka elnyerte Magyarországon a Business Superbrands díjat


2012. január 02.

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat

 
Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. A Honeywell hiszi, hogy a minősítés, amelyet márkája elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinak, partnereinek mindennapi választásukhoz.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a Honeywell márka eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Idén negyedik alkalommal ült össze a 15 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a Honeywell Szabályozástechnikai Kft.-t érdemesnek találták arra, hogy megkapja a Business Superbrands 2011. elismerést.

A Magyarországon hét éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.

Oklevél (pdf formátumban)
 

Ha a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképekre.
 
 

Termék
Cég
Zöld szám: +36 80 021 331
Székhely: H-8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 147.
Kereskedelmi iroda: H-1062 Budapest, Andrássy út 100
E-mail:
Web: https://homecomfort.resideo.com/sites/europe/
   
Béres Beáta  
  +36 1 451 4395, +36 30 311 2804
Márvány János
tervezői támogatás - Nyugat-Magyarország +36 30 279 1838
Vámos György
tervezői támogatás - Kelet-Magyarország +36 30 992 1884
A Resideo lakossági komfort és biztonsági megoldásokat nyújtó, valamint kisfeszültségű biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cég. A szakmában szerzett 130 éves tapasztalatára alapozva a Resideo mára jelen van közel 150 millió otthonban, évente 15 millió rendszert telepítve. A vállalat 40 évre szóló kizárólagos licenc szerződéssel rendelkezik a Honeywell Home márkanév használatára. Az ADI Global Distribution elnevezésű vállalatán keresztül több mint 100.000 professzionális partnert szolgál ki a világ mintegy 100 országában, raktárainak száma pedig meghaladja a 200-at világszerte. A Resideo 4.8 milliárd amerikai dollár éves árbevételű vállalat, közel 14.500 dolgozóval.
Márkanevek: Honeywell Home (A Resideo Technologies Inc. a Honeywell Home védjegyet a Honeywell International Inc. engedélyével használja)
Kulcsszavak:  Honeywell  Business  Superbrands  2011  díj