Új G-U Thermostep BB emelő-toló ajtó küszöb rendszer

Univerzálisan alkalmazható azonos külső és belső padlóvonal esetén

G-U Thermostep BB emelő-toló ajtó küszöb rendszer
G-U Thermostep BB emelő-toló ajtó küszöb rendszer


Az időszakos külső tisztántartási procedúra egyszerűen és gyorsan elvégezhető, hiszen az elemek könnyedén eltávolíthatóak és visszahelyezhetőek. Az Eloxált alumínium felület igazodik a mai trendekhez. A rendszer tetszés szerint bármilyen teraszburkolattal összekapcsolható, legyen az fa, kő, fém vagy műanyag. A rendszer használható egyaránt bejárati és erkélyajtókhoz is, így egységes megjelenés érhető el minden homlokzaton.

Alkalmazó cégek részére fontos szempont, hogy az eddigi G-U ablaktechnológia kiegészítő részeként jelenik meg, így a néhány elemes kiegészítő alkatrészekkel könnyedén bővíthető a megszokott küszöbmegoldás, annak a fontos szempontnak a figyelembevételével, hogy ezen elemek használatával a felületvédő taposó küszöb elemek elhagyhatóak. A kocsit megvezető futósín ugyancsak még könnyebben átjárható kivitelben készül. Utólagos módosítás esetén az elemek probléma nélkül illeszthetők a már korábban beépített szerkezetbe.

A nyílászáró és a belső tér nedvességtől és esőtől való védelme érdekében a mozgó szárny és a fix rész előtti területről a vízelvezetést minden esetben meg kell oldani, amit előre gyártott folyóka vagy drén rendszerrel kivitelezhetnek, vízszigeteléssel az alaptest külső felületéhez csatlakoztatva.

Vízelvezetés előre gyártott drén rendszerrel
Vízelvezetés előre gyártott drén rendszerrel

Vízelvezetés a nyílászáró előtti területről előre gyártott drén rendszerrel


Vízelvezetés előre gyártott folyókával
Vízelvezetés előre gyártott folyókával

Vízelvezetés a nyílászáró előtti területről előre gyártott folyókával


Az év elején a Nürnbergben megrendezett Fensterbau Frontale szakipari vásáron a résztvevők a G-U BKS látványos standján élőben is megtekinthették ezeket a megoldásokat.A G-U akadálymentes erkélyküszöbök német nyelvű letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a G-U Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
G-U emelő-toló vasa­latok

A Gretsch-Unitas 1958-ban a piacon elsőként jelentkezett az általa kifejlesztett emelő-toló rendszerrel. A vállalatcsoport e műszaki innovációnak köszönhetően piacvezetővé vált, és máig érvényben lévő szabványokat állított fel a profil geometria, a működés és a minőség terén. Az emelő-toló vasalat következetes továbbfejlesztésének köszönhetően a Gretsch-Unitas - mint teljeskörű beszállítóként - minden profilrendszerhez (fa, alu-fa, műanyag, fém) kínál megoldásokat, legyen az könnyű (max. 150 kg - GU937) vagy nehéz (max. 400 kg - GU934) szerkezet.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Vasalatok, kilincsek
Vasalatok, kilincsek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...