proidea.hu online termékinformációs katalógus

G-U LiftUnit szárnyemelő a G-U emelő-toló vasalatokhoz


2019. május 28.

Kényelmes nyitás nehéz ajtószárnyak esetén is

A G-U emelő-toló ajtó nyitásakor az emeléshez szükséges erő 50%-át a beépített G-U LiftUnit szárnyemelő egység biztosítja, ezáltal a felhasználónak csak a nyitóerő másik felét kell kifejtenie.

G-U Lift Unit szárnyemelő a G-U emelő-toló ajtó vasalatokhoz

Előnyök a gyártók számára:
  • gyors és egyszerű szerelés
  • előre szerelt alkatrészek
  • minden emelő-toló sémához alkalmazható
  • 300 kg szárnysúlyig a "LiftUnit Standard", felette pedig a "LiftUnit Heavy" szárnyemelő alkalmazható
  • felhasználóbarát szerelés
  • az eddigi gyártási méretek változatlanul hagyásával beszerelhető
G-U Lift Unit szárnyemelő a G-U emelő-toló ajtó vasalatokhoz

Előnyök a felhasználók számára:
  • rejtetten szerelt
  • az ajtó nyitásához szükséges erő a felére csökken
  • az emelő-toló használata, működtetése változatlan
  • már meglévő G-U emelő-toló ajtóba utólagosan is beszerelhető


A G-U Lift Unit német nyelvű letölthető prospektusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a G-U Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
G-U emelő-toló vasa­latok

A Gretsch-Unitas 1958-ban a piacon elsőként jelentkezett az általa kifejlesztett emelő-toló rendszerrel. Nyitásmódtól függően az ajtószárny szélessége 700 mm-től 3300 mm-ig kivitelezhető, maximális magassága 3250 mm lehet. Szárnyelrendezés A-tól L sémáig, egymás elé tolható kivitelben, akár 400 kg szárnysúlyig. A GU emelő-toló küszöbrendszer alkotóelemeinek tökéletes illeszkedése olyan kimagasló hőszigetelést eredményez, az optimális 1,19-es [W/(m2K)] Uf értékkel, amely minden szempontból túlteljesíti az energiatakarékossági elvárásokat és előírásokat. Az értékek megfelelnek az EnEV (német Energiatakarékossági Rendelet) követelményeinek is. A GU Thermostep 164 és GU Thermostep 204 küszöb rendszer minden forgalomban lévő sémánál, minden profilanyaghoz alkalmazható, 68 mm, 78 mm, 88 mm, 92 mm és 110 mm szárnyvastagság esetén is. A GU Thermostep 204 küszöbbel a DIN 18040 szabvány szerinti akadálymentes áthaladási lehetőségeket is kialakíthatunk. A magas fokú betörésgátláshoz választható biztonsági alkatrészeket kínálunk, melyek az EN 1627 szabvány szerint RC2 osztályig tanúsítottak, akár a beépített emelő-toló résszellőztetővel ellátott szerkezeteknél is. Fokozott betörésvédelem érhető el kiemelésgátlóval, rúdzárhoz integrált riasztó kontakttal, zárható kilinccsel, reteszelőbakkal és SE biztonsági tömítőléccel. Motoros működtetés a HS-Master vagy HS-Master CONCEALED, amely a vasalatcsalád csúcsterméke, 300 kg szárnysúlyig 2–4 részes fém vagy 2–6 szárnyú fa és műanyag szerkezetekhez. A HS-SPEED Limiter megakadályozza a szárnyak túlzott felgyorsulását, így elkerülhető a személyi sérülés és a szerkezet rongálódása is.

Cég
Székhely: H-1193 Budapest, Víztorony u. 20. I. em.
Telefon: +36 1 347 9052
E-mail:
Web: http://www.g-u.hu
Műszaki támogatás
  +36 30 171 6484
   
   
A Gretsch-Unitas vállalatcsoport 1907 óta foglalkozik ablakok és ajtók nyitásával és zárásával. A vasalattechnika terén végrehajtott műszaki innovációval és állandó továbbfejlesztésekkel formálta a piacot, jövőbeli trendeket és új mértéket állított fel.
A vállalatcsoport 35 országban összesen több, mint 50 gyártó- és kereskedelmi vállalatból áll. A Gretsch-Unitas a nemzetközi szinten vezető GU (épületvasalatok), BKS (zárak és zárrendszerek) és FERCO (épületvasalatok) márkákkal komplett rendszert kínál Önnek („Vorsprung mit System”, azaz „Rendszerben az előny”).
Márkanevek: G-U, BKS, FERCO
Kulcsszavak:  G-U  LiftUnit  szárnyemelő  GU  emelő-toló  vasalat