proidea.hu online termékinformációs katalógus

Galletti-Eneren EKW hőszivattyúcsalád magas forrásoldali hőmérséklethez


2016. szeptember 08.

Magas hőmérsékletű fűtés és melegvízkészítés hőszivattyúval

A mai fűtéskorszerűsítési programok során gyakran előfordul, hogy régebbi épületek meglévő magas hőmérsékletű fűtését és melegvízellátását kell átalakítani az előírásoknak megfelelő energiahatékony rendszerré. Egy alacsony hőmérsékletű hőszivattyús fűtés kialakítása ebben az esetben a teljes hőleadói és csővezetéki oldal cseréjével, utólagos épületszigeteléssel és egyéb hőigény csökkentő beruházással is együtt kell járjon, mely gazdaságossági illetve műszaki szempontból is sok esetben megállítja ezen törekvéseket.

A magas hőmérsékletű hőleadói oldal (pl. radiátorok, termoventilátorok, légkezelők, indirekt melegvíztartályok) és a csővezetéki rendszer változatlan megtartásához a Galletti cégcsoport hőszivattyúra specializálódott tagja, az Eneren mérnökei, új korszerű lehetőséget fejlesztettek ki. Az EKW névre hallgató 20-610 kW teljesítményű víz-víz hőszivattyú az első lépcsőben előállított közepes hőmérsékletű közeg további melegítésére alkalmas energiatakarékos megoldás. A forrásoldali közeg 20-45 °C közötti hőmérsékletű folyadék, mely származhat akár hőszivattyús-, ipari-, termálvizes vagy egyéb más felhasználásokból is. Második lépcsőben a berendezés képes akár 75-80 °C-ig is tovább melegíteni a közvetítő folyadékot, mely így alkalmas lesz a meglévő magas hőmérsékletű hőleadókhoz illetve akár 65-70 °C-os használati melegvíz készítéshez is.

Galletti LCP + EKW magas hőmérsékletű hőszivattyú láncolatAz új EKW víz-víz hőszivattyú angol nyelvű ismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Columbus Értékesítő Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Telefon: +36 28 588 588
Fax: +36 28 450 000
E-mail:
Web: www.columbus-klima.hu
Horváth Szabolcs
értékesítési vezető +36 20 983 2989
Katona Zoltán
mérnök-értékesítő, Galletti termékek +36 20 368 5850
   
A Columbus Klíma cégcsoport a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőiknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálnak, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervizszolgáltatással. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek az épületgépészet új ágazataiban is, a megújuló energiaforrások kiaknázása (hőszivattyúk, napkollektorok), illetve a hővisszanyerés terén. A cég országos viszonteladói hálózattal importőri, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységét folytat. Emellett azonban több - főként Budapesten és környékén - fővállalkozási tevékenység keretében megvalósult projektet is referenciáik közé sorolhatnak, amelyekre megbízóik elégedettsége folytán méltán büszkék.

Forgalmazott márkák önálló weboldalai:
galletti.hu
www.fujitsuklima.hu
www.fisherklima.hu
Márkanevek: Fisher, Fujitsu, Galletti
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Columbus  Galletti  Eneren  EKW  víz-víz  hőszivattyú