Kihirdették az Év Bikája 2013 pályázat nyerteseit

A bádogosok pályamunkáikkal 3 kategóriában nevezhettek

A PREFA Hungária Kft. idén is megszervezte az „Év Bikája” című kivitelezői pályázatát, melyre a bádogosok 3 kategóriában nevezhettek: Kiselemes fedések, Korcolt lemezfedések, Homlokzatburkolatok.

Az elmúlt évektől eltérően idén a legtöbb pályázat a harmadik, Homlokzatburkolatok kategóriába érkezett, mely jól bizonyítja, hogy a bádogos szakkivitelezők sikerrel vetették meg a lábukat ezen a területen is. A homlokzatburkolatok aránya, jelentősége évről-évre növekszik, a magyar piacon is közkedvelt PREFA Sidings sávos burkolattal nem csupán ipari és kereskedelmi létesítmények (pl. számos csarnok, vagy Lidl áruház) homlokzata készül el magas minőségben, ez az elem került elhelyezésre többek között az MTA Kutatóközpont (Q2 épület) tömbjén, az ÉMI szentendrei épületén, a kiskőrösi Veteránautó-Múzeumon, és számos családi házon is. Szintén jelentősen nőtt a fontossága a PREFA kompozit lemezének (Reynobond), hiszen ez az exkluzív megjelenésű anyag minden tekintetben megfelel a modern kor építészeti elvárásainak, mégis az elérhető árú termékek közé tartozik.

Kiemelkedő minőségű pályázatok érkeztek a Korcolt lemezfedés kategóriában is, melyek közül több épület műemléki védelem alatt áll, vagy akár egyházi tulajdonban van. Ebből is láthatjuk, hogy a PREFA alumínium ötvözetek széles körű felhasználhatóságát, megbízhatóságát, és a cég által nyújtott magas minőségű szolgáltatásokat felismerték és elismerték a műemlékvédelmi szakemberek is. Természetesen a hagyományosnak tekinthető épületek is megtalálhatók a pályázatok között, hiszen a PREFALZ, azon belül is a P.10 bevonattal készülő, és így 40 év színgaranciát biztosító szalagok bármilyen környezetben megállják a helyüket, legyen szó családi házról, vagy ipari épületről.

Az idei évben egyetlen kiemelkedő minőségű pályázat érkezett kiselemes fedés kategóriában, bár ez a munka külön fejezetet érdemelne. Egy műemlék jellegű villaépület felújítása készült el PREFA zsindely elem alkalmazásával Debrecenben, ahol a szakkivitelező (Kujbus Mihály) az anyag számtalan előnyét meg tudta mutatni. Hiszen a fedés tökéletesen illeszkedik még a legkisebb sugarú íves felületre is, tökéletesen tükrözi az épület hangulatát, ráadásul a szerencsés anyaghasználatnak köszönhetően a kivitelezők a zord téli mínuszokban is tudtak dolgozni, mivel a PREFA anyagoknál nem lép fel rideg törés.

Kiselemes fedés kategória:
1. helyezett: Kujbus Mihály, Magánklinika Debrecen

Korcolt lemezfedés kategória:
1. helyezett: Tihati és Bende Kft., Lukács Fürdő
2. helyezett: Pléh-Boy Kft., Kék-Kápolna Balatonboglár
3. helyezett: Puskás Művek, MTA Q2

Homlokzatburkolati kategória:
1. helyezett: Pléh-Boy Kft., Autómúzeum, Kiskőrös
megosztott 2. helyezett: Bauer Kft. Hajdúszoboszló, Irodaépület, valamint Tihati és Bende Kft., MTA Q2

A PREFA termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Prefalz állókorcos tetőfedés Falzonal állókorcos tetőfedés
 
PREFA állókorcos tetőfedés
2 termék

A PREFA kiselemes fedések, fémzsindelyek, rombuszlemezek és szalaglemezek anyagára vállalt garancia 40 év, törés, rozsdásodás és felfagyás ellen, természetes környezeti igénybevétel és szakiparos vállalkozás által végzett szakszerű kivitelezés esetén. A PREFA alumíniumtermékek alapanyaga az EN 1396 szabvány előírásainak megfelelő ötvözet. A kiselemes fedések, fémzsindelyek, rombuszlemezek, lefolyócsövek és lemezek bevonata Coil-Coating eljárással készül és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
PREFA Siding homlokzatburkolat PREFA Siding.X homlokzatburkolat	PREFA homlokzatburkoló zsindelyek PREFA homlokzatburkoló rombuszok
 
PREFA homlokzatrendszerek
9 termék

A PREFA homlokzatrendszerek tartóssága már évek óta ismert tény. A PREFA oldallemezek rendkívül jól alkalmazkodnak és sokoldalúan felhasználhatóak. Alkalmazási területük a teljes homlokzatburkolástól a ház építészeti díszítőelemeinek kiemeléséig terjed.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PREFA tető vízelvezetés
 
PREFA tető vízelvezetés

A PREFA ereszcsatornák színes bevonattal készült alumínium szalagokból készülnek. A PREFA ereszcsatorna előnye a korróziómentes és hosszú élettartam, bevizsgált eredeti minőség, kreatív felhasználás a 6 alapszínnek és az egyedi színeknek köszönhetően, széles kínálat ereszcsatorna tartozékokból. A PREFA alumíniumtermékek alapanyaga EN 573 ill. DIN 1725 szabványoknak megfelelő ötvözetek. Az ereszcsatornák és lefolyócsövek bevonata Coil-Coating eljárással készül, és megfelel a brüsszeli székhelyű ECCA (European Coil Coating Association) szigorú előírásainak. A termék a - 30°C és +80°C közötti állandó hőmérséklet ellenállóságával megfelel a kültéri építészeti követelményeknek. A lakkréteg formázható és minden vegyi és időjárási hatásnak ellenáll.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Fém trapézlemezek, hullámlemezek
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...