ECLAZ® - az Internorm legjobb hőszigetelő üvege

ECLAZ® - az Internorm legjobb hőszigetelő üvege

A megfelelő üvegezésű ablak kiválasztása egyre nagyobb jelentőségű a tervezésnél. A keskeny ablakkeretek nagy üvegfelülettel és kiváló hőszigetelő üveggel a modern építészet alapfeltételei. A nagy ablakhoz ezért high end hőszigetelő üveg szükséges, ami egyfelől kitűnően szigeteli a hőt, másfelől pedig sok fényt enged a helyiségekbe.

Annak érdekében, hogy minél több természetes fény juthasson a belső terekbe, az Internorm a prémium-üvegbevonatot, az ECLAZ® -t már alapkivitelben minden ablakához biztosítja. A fényspektrum kék tartományát  keresztül vezetjük felerősítve az üvegen és ezzel akár 10%-kal több napfényhez jutunk - akár egy 3-rétegű hőszigetelő üvegnél is. Ez a lakótereket még világosabbá és barátságosabbá teszi, illetve egyidejűleg kitűnő ablak-szigetelést és magasabb energiahatékonyságot biztosít.

ECLAZ® - az Internorm legjobb hőszigetelő üvege
ECLAZ® - az Internorm legjobb hőszigetelő üvege

Előnyök

Az ECLAZ® prémium üvegbevonattal ön mostantól minden ablakban az Internorm legjobb hőszigetelő üvegét kapja. Ez a hőszigetelő üveg megnövelt energiahatékonyságot és top hőszigetelést nyújt. További előnye: 3-rétegű hőszigetelő üvegként is extrémen fényáteresztő és a helyiségeket még világosabbá és barátságosabbá teszi.

A legjobb hőszigetelés és a kiváló ablak-szigetelés mellett a prémium üvegbevonat, az ECLAZ® még további előnyöket kínál.

A hagyományos üvegekkel szemben az ECLAZ® az alábbiakat nyújtja:

 • Több fény
  Akár 10%-kal több fény jut a lakóterekbe  - jelentős előny, különösen a sötét téli hónapokban. A természetes fény jobb az egészségünknek és és jót tesz a hangulatunknak is.
 • Nagyobb energiahatékonyság
  Az üveg kitűnően szigeteli a belső tereket és ezzel csökkenti a fűtési költségeket. Az energiahatékonyság az ezzel a szigetelő üveggel készülő épületeknél nagyon magas és  akár 11% -kal kevesebb a CO2-emisszió.
 • Vizuális komfort / Szebb megjelenés
  Az ECLAZ® extrémen fényáteresztő és 3-rétegű hőszigetelő üvegeknél is világos belső teret teremt. A kilátás zavartalan és színsemleges. Az üvegek külső oldali nézete is természetesen szép, mert az üvegnek csekély a külső tükröződése.
 • Komfort a lakóterekben
  Szobái az ECLAZ® -zal még világosabbak és barátságosabbak, mert ennél a szigetelőüvegnél a Nap természetes energiáját használják ki. A magas fényáteresztő képessége miatt több napfény jut a belső terekbe. Ez gondoskodik az otthonosságról, a kellemes benti klímáról és a magas lakókomfortról.
A hírben szereplő termékek
Internorm KF 520 műanyag és műanyag/alumínium ablak KF 410 műanyag és műanyag/alumínium ablak Internorm KF 310 műanyag és műanyag/alumínium ablak Internorm KV 350 műanyag/alumínium ablak
 
Internorm műanyag és műanyag/alumínium ablakok
5 termék

A műanyag ablakok kívül és belül fehér műanyagból készülnek. Ezen kívül három különböző kialakítás lehetséges, és kiviteltől függően a szigetelés színe is megválasztható. Külső oldalon alumínium borítással választható.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Internorm KF 520 műanyag és műanyag/alumínium ablak
 
Internorm KF 520 műanyag és műanyag/alumínium ablak

A KF 520 az innovatív designt köti össze a műszaki know-how-val. Az üvegszárnyas keskeny tok kívülről nem különböztethető meg a fix üvegezéstől. Az ablakszárnyba a forradalmi vasalat, az I-tec Secure van beépítve, ami az ablak kiemelését szinte lehetetlenné teszi - konkurencia nélküli az ablakgyártásban. Az integrierált csappantyúk záródáskor a tokba hatolnak, így biztosítanak maximális betörésvédelmet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HF 310 fa/alumínium ablak HF 410 fa/alumínium ablak Internorm HV 450 fa/alumínium ablak
 
Internorm fa/alumínium ablakok
3 termék

Az Internorm fa-alumínium ablakai tökéletesen kombinálhatóak mind a négy design stílusban a műanyag-alumínium ablakokkal. A fa ablakok a maguk természetességükkel és otthonosságukkal verhetetlenek. Ha a külső oldalra alumínium borítás kerül, ezzel védjük a fát az időjárástól. Egy speciális hab, ami a fa és az alumínium között található, gondoskodik a kiváló hőszigetelésről és a kiemelkedő U-értékekről. A klasszikus fafajták, mint a luc- vagy a vörösfenyő mellett a tölgy, a kőris és a diófa is szerepel kínálatban. Ezeket is különböző színekben választhatja. Így az ablakait és bútorait, padlóját tökéletes összhangba hozhatja.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...