Easypact készülékek a Prisma szekrényekben

Jelentősen kibővítette kínálatát a Schneider Electric Magyarországon a Prisma szekrények felhasználhatóságát illetően

Az Easypact megszakítócsalád most már teljes kínálatában elérhető idehaza is, tehát 15 A-től egészen 400 A-ig 3 tokozatban. A készülékek ára rendkívül baráti, egy rendelési számon rendelhetők és egyszerű rögzített értékű TM védelmekkel vannak felszerelve. Számos kiegészítő is rendelhető különböző feszültségkioldók, segédérintkezők, hajtások, csatlakozások, stb. Fontos újdonság, hogy 8 megszakítószilárdság rendelhető 7,5 kA-től egészen 50 kA-ig. A védelmeket számos alkalmazásban lehet használni, de leginkább az épületek szegmensben lesz annak nagy jelentősége, hogy a termék olcsó, viszont a kívánt egyszerű védelmi feladatokat tökéletesen elvégzi. Továbbra is felhasználhatók univerzális szekrényekben, ehhez kiegészítő sínrendszer is rendelhető.
 
Teljesen új termék az integrált szivárgó-áramvédelemi megszakító. Ezzel a megoldással egy készülékben (azonos méretben) megoldható lesz az emberi védelem és a túláramvédelem.

A jövőben az Easypact készülékeket is el lehet helyezni Prisma (Prisma Plus G és Prisma Plus P) szekrényekben és természetesen hűen a Prisma rendszerek építési filozófiájához, a beépítésekhez beszerelő készletek állnak rendelkezésre. Így a művelet rendkívül felgyorsul és könnyűvé válik. A rögzített kivitelű, billenőkaros készülékek mind a 3 tokozatban alapvetően függőleges pozícióban, adott esetben pedig vízszintesen rögzíthetők. Kisebb tokozatokat sorolni is lehet.
 

Ha az Easypact készülékekkel és a Prisma elosztószekrényekkel kapcsolatban bővebb információt szeretne, kattintson a hír alatt megjelenített termékek képére vagy nevére, ha pedig árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
MasterPact MTZ nagyteljesítményű légmegszakítók 630 …. 6300 A EasyPact CVS kisfeszültségű öntöttházas megszakítók és szakaszolókapcsolók, 100–630 A Easypact EZC öntöttházas megszakítók 250 A-ig Compact NS, Compact NSX és Compact NSXm öntöttházas megszakítók
 
Masterpact, Compact, Easypact megszakítók
6 termék

Az Easypact kényelmes megoldásokat biztosít 25–250 A névleges áramerősség-tartományban. A Compact megszakítók 630 illetve 1600 A-ig alkalmazhatók, és lehetővé teszik a kapcsolószekrények egységesítését a gyorsabb beépítés és a kisebb hibalehetőség eléréséhez. A megszakítók egymás mellett is könnyen beépíthetőek, minimális helyigénnyel. A Masterpact NT és Masterpact NW előnye az elosztóberendezések egységesítése, a méretek optimalizálása és a beépítés egyszerűsítése.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Prisma Plus PH villamos kapcsolószekrények Prisma Plus Pack elosztószekrények Prisma Plus G rendszer falra szerelhető és álló szekrények Prisma Plus P rendszer szekrények
 
Prisma Plus típustesztelt elosztószekrények
6 termék

Prisma Plus elosztószekrényekkel tipizált rendszerek valósíthatók meg. A Prisma Plus funkcionális elosztóberendezés maximálisan támogatja a tipizált berendezésgyártást, valamint számos előre gyártott megoldást kínálva lehetővé teszi a gyors, pontos szerelést, az egyszerű tervezést.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Easypact EZC öntöttházas megszakítók 250 A-ig
 
Easypact EZC öntöttházas megszakítók 250 A-ig

Az Easypact EZC kényelmes megoldásokat biztosít 25–250 A névleges áramerősség-tartományban, 25 kA max. megszakítóképesség 415 V névleges feszültségszinten, két készülékméretben, valamint a kiegészítő elemek és tartozékok teljes skálájával. Az Easypact megszakítók 50°C környezeti határhőmérsékletig a készülék paraméterei teljesítménycsökkenés nélkül alkalmazhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...