A minimalizmus szépsége: új Daikin Madoka szabályozó egység

Csatlakoztatható az összes új és meglévő Daikin Sky Air és VRV-rendszerhez

A Daikin bemutatja az új szabályozó egységét, melynek elegáns és kortárs dizájnja mögött egyedi funkciók rejtőznek. A Daikin, a HVAC-R piacának dizájn szempontból is egyik vezetője, a légkondicionálási és fűtési megoldások piacának kiemelkedő éllovasa, ezúttal a technológiát és a lenyűgöző külsőt kombinálva maximalizálja a felhasználói kényelmet, miközben optimalizálja az energiahatékonyságot.
A Daikin új, máris díjnyertes Madoka szabályozóját a felhasználók nagyobb rugalmasság iránti igényére válaszul tervezte. A készülék a modern klímaszabályozási igényeket ötvözi a komfort és a valós idejű elérhetőség egyre növekvő szerepével.
A széles körű dizájn- és fejlesztési kutatások eredményeként a Madoka egy olyan egyedi elvet követ, mellyel a felhasználók és telepítők megtapasztalhatják a légkondicionálás szabályozásának és üzembe helyezésének új megközelítését.

Helló Madoka!
A japán "kör" szóból származó Madoka kifejezés a finomságot és kiegyensúlyozottságot testesíti meg. A Daikin Madoka szabályozó finom ívei keskeny, lágy alakot formálnak, amelyet feltűnő kék színű körrel ellátott kijelzője tesz extrává. A nagy és könnyen leolvasható képernyő mellett a szabályozón három érintőgomb található, ezek segítségével kezelhetőek a különböző funkciók, melyek az intuitív vezérlést kombinálják az egyszerű beállíthatósággal, így garantálva a felhasználói élményt.

Daikin Madoka szabályozó egység
Daikin Madoka szabályozó egység
Stílusos és diszkrét
Csupán 85 x 85 mm-es kompakt mérete, modern kinézete és lekerekített külseje egy kis pluszt ad a helyiségekhez - olyan diszkrét és stílusos megoldás, mely bármely belső térbe illeszkedik. Az egység fehér, ezüst és fekete színekben kapható.

Gyorsan és egyszerűen beállítható
Az üzembe helyezés és a rendszer beállítása igazán könnyű: a Bluetooth Low Energy (BLE) használatával a telepítés és programbeállítás távolról, okostelefonon keresztül, a Madoka Assistant alkalmazás használatával is elvégezhető. Az egyértelmű menürendszer és az utasítások lehetővé teszik a gyorsabb üzembe helyezést, mivel nincs szükség bonyolult műszaki módok alkalmazására. A Madoka Assistant egyszerűsíti a speciális paraméterezést, lehetővé téve a hozzáférést az olyan funkciókhoz, mint ütemezések beállítása, beállított alapérték korlátozása és energiatakarékos funkciók aktiválása.

Számos felhasználási mód
A Madoka számos telepített funkciója maximális rugalmasságot nyújt a használat során. A funkciókat a felhasználásnak megfelelően lehet beállítani:
  • Használat szállodákban: az egyszerű kijelzőn keresztül a szobában tartózkodó vendégek könnyedén igényeikhez igazíthatják a beállításokat, így az ügyfelek elégedettsége nő. Az opcionális kulcskártya-csatlakoztatás és a beállított alapérték korlátozása véd a helytelen használat és az energiapazarlás ellen.
  • Kereskedelmi irodai használat esetén a Madoka Assistant egyszerűen követi a változásokat, például új irodai elrendezés, bútorozás esetén, mivel biztosítja a lamellák gyors és egyszerű újrabeállítását. A standard integrált technológiai hűtési funkciók költséghatékony megoldást kínálnak a szerverszobákba és hasonló helyiségekbe, például beépített készenléti forgatás és biztonsági üzemelés.
  • Lakóépületekben történő felhasználás esetén a Madoka egyszerűvé teszi az ütemezést, és a lakástulajdonosok nyomon követhetik az energiafelhasználást, valamint az aktív extra energiatakarékossági funkciókat - mindezt a kanapé kényelméből, hiszen a Madoka Bluetooth kapcsolatával az okostelefonos szabályozás is lehetséges.
A Madoka az összes új és meglévő Daikin Sky Air és VRV-rendszerhez csatlakoztatható, akár több vezérlőegység is használható.*

*A távirányító funkciói a csatlakoztatott rendszertől függenek. További részletekért hivatkozzon a műszaki használati utasításra.

Ha a Daikin Madoka szabályozó egységgel kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.

Kategóriák

Változó tömegáramú split klímák
Változó tömegáramú split klímák
Split klímák
Split klímák
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...