proidea.hu online termékinformációs katalógus

A minimalizmus szépsége: új Daikin Madoka szabályozó egység


2018. augusztus 30.

Csatlakoztatható az összes új és meglévő Daikin Sky Air és VRV-rendszerhez

A Daikin bemutatja az új szabályozó egységét, melynek elegáns és kortárs dizájnja mögött egyedi funkciók rejtőznek. A Daikin, a HVAC-R piacának dizájn szempontból is egyik vezetője, a légkondicionálási és fűtési megoldások piacának kiemelkedő éllovasa, ezúttal a technológiát és a lenyűgöző külsőt kombinálva maximalizálja a felhasználói kényelmet, miközben optimalizálja az energiahatékonyságot.
A Daikin új, máris díjnyertes Madoka szabályozóját a felhasználók nagyobb rugalmasság iránti igényére válaszul tervezte. A készülék a modern klímaszabályozási igényeket ötvözi a komfort és a valós idejű elérhetőség egyre növekvő szerepével.
A széles körű dizájn- és fejlesztési kutatások eredményeként a Madoka egy olyan egyedi elvet követ, mellyel a felhasználók és telepítők megtapasztalhatják a légkondicionálás szabályozásának és üzembe helyezésének új megközelítését.

Helló Madoka!
A japán "kör" szóból származó Madoka kifejezés a finomságot és kiegyensúlyozottságot testesíti meg. A Daikin Madoka szabályozó finom ívei keskeny, lágy alakot formálnak, amelyet feltűnő kék színű körrel ellátott kijelzője tesz extrává. A nagy és könnyen leolvasható képernyő mellett a szabályozón három érintőgomb található, ezek segítségével kezelhetőek a különböző funkciók, melyek az intuitív vezérlést kombinálják az egyszerű beállíthatósággal, így garantálva a felhasználói élményt.

Daikin Madoka szabályozó egység Stílusos és diszkrét
Csupán 85 x 85 mm-es kompakt mérete, modern kinézete és lekerekített külseje egy kis pluszt ad a helyiségekhez - olyan diszkrét és stílusos megoldás, mely bármely belső térbe illeszkedik. Az egység fehér, ezüst és fekete színekben kapható.

Gyorsan és egyszerűen beállítható
Az üzembe helyezés és a rendszer beállítása igazán könnyű: a Bluetooth Low Energy (BLE) használatával a telepítés és programbeállítás távolról, okostelefonon keresztül, a Madoka Assistant alkalmazás használatával is elvégezhető. Az egyértelmű menürendszer és az utasítások lehetővé teszik a gyorsabb üzembe helyezést, mivel nincs szükség bonyolult műszaki módok alkalmazására. A Madoka Assistant egyszerűsíti a speciális paraméterezést, lehetővé téve a hozzáférést az olyan funkciókhoz, mint ütemezések beállítása, beállított alapérték korlátozása és energiatakarékos funkciók aktiválása.

Számos felhasználási mód
A Madoka számos telepített funkciója maximális rugalmasságot nyújt a használat során. A funkciókat a felhasználásnak megfelelően lehet beállítani:
  • Használat szállodákban: az egyszerű kijelzőn keresztül a szobában tartózkodó vendégek könnyedén igényeikhez igazíthatják a beállításokat, így az ügyfelek elégedettsége nő. Az opcionális kulcskártya-csatlakoztatás és a beállított alapérték korlátozása véd a helytelen használat és az energiapazarlás ellen.
  • Kereskedelmi irodai használat esetén a Madoka Assistant egyszerűen követi a változásokat, például új irodai elrendezés, bútorozás esetén, mivel biztosítja a lamellák gyors és egyszerű újrabeállítását. A standard integrált technológiai hűtési funkciók költséghatékony megoldást kínálnak a szerverszobákba és hasonló helyiségekbe, például beépített készenléti forgatás és biztonsági üzemelés.
  • Lakóépületekben történő felhasználás esetén a Madoka egyszerűvé teszi az ütemezést, és a lakástulajdonosok nyomon követhetik az energiafelhasználást, valamint az aktív extra energiatakarékossági funkciókat - mindezt a kanapé kényelméből, hiszen a Madoka Bluetooth kapcsolatával az okostelefonos szabályozás is lehetséges.
A Madoka az összes új és meglévő Daikin Sky Air és VRV-rendszerhez csatlakoztatható, akár több vezérlőegység is használható.*

*A távirányító funkciói a csatlakoztatott rendszertől függenek. További részletekért hivatkozzon a műszaki használati utasításra.

Ha a Daikin Madoka szabályozó egységgel kapcsolatban bővebb információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Fehérvári út 84/a. 4. emelet
Telefon: +36 1 464 4500
Fax: +36 1 464 4501
Web: www.daikin.hu
Mikolai Máté
Műszaki ajánlatadó – VRV specialista +36 70 513 2631
   
   
A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
Márkanevek: Daikin, Zanotti, AHT
Kulcsszavak:  Daikin  Madoka  szabályozó  egység  Sky  Air  VRV