proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az IMI Hydronic Engineering TA-Modulator szelepcsaládja már elérhető DN 15-80 mérettartományban


2019. február 11.

Rendelkezésre áll a komplett TA-Slider szelepmozgató család is a teljes TA-Modulator szelepválasztékhoz

Az IMI Hydronic Engineering ezúton is szeretné tájékoztatni ügyfeleit, hogy a népszerű TA-Modulator szelepcsalád már DN 15-80 mérettartományban elérhető. Az új, egyedi EQM karakterisztika nagyon pontos hőmérséklet-szabályozást biztosít. A szelep lineáris, proporcionális vagy hárompontos szabályozású szelepmozgatókkal kompatibilis. A beépített nyomáskülönbség szabályozó kiemelkedő szabályozási pontosságot, stabil szabályozást és a térfogatáram automatikus korlátozását biztosítja. A térfogatáram és a rendelkezésre álló nyomáskülönbség mérése lehetővé teszi a rendszeroptimalizálást és diagnosztikát.

TA-Modulator kombinált szabályozó és beszabályozó szelep
TA-Modulator kombinált szabályozó és beszabályozó szelepek


Örömmel tudatják továbbá, hogy a TA-Modulator szelepek működtetéséhez alkalmas TA-Slider digitálisan konfigurálható szelepmozgató család 160, 500, 750, 1250 típusai is már elérhetők, ezzel lefedve a TA-Modulator szelepek rendelkezésre álló mérettartományát. A TA-Slider illeszkedik a legelterjedtebb épületautomatizálási rendszerekhez, szabadon konfigurálható akár mobiltelefonról is.

TA-Slider szelepmozgatók termékcsaládja
TA-Slider szelepmozgatók termékcsaládja


Tekintse meg TA-Slider szelepmozgató bemutató videóját:A TA-Modulator szabályozó és beszabályozó szelepek valamint a TA-Slider digitálisan konfigurálható szelepmozgatók adatait megnézheti, műszaki adatlapjait letöltheti, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

Cég
Székhely: H-1037 Budapest, Kunigunda u. 60.
Telefon: +36 1 453 6060
Fax: +36 1 453 6070
Web: http://www2.imi-hydronic.com/hu/
Dudás István
projekt menedszer +36 30 933 3671
   
   
Az IMI International Kft.-t, illetve annak jogelődjét 1990-ben hozta létre az angol multinacionális IMI plc., elsősorban rézidomok gyártására. Nem sokkal később bővült a tevékenység: elindult a hazai és külföldi forgalmazás, majd a termékkínálatban megjelentek a vörösrézcső rendszerek. A sikeres bevezetés után a cég rövid időn belül piacvezető lett.
Nem elsősorban forgalmaznak, hanem inkább hozzáadott értéket képviselő megoldásokat nyújtanak partnereiknek. Ügyfélcentrikus kiszolgálásukat egy rugalmas logisztikai háttér biztosítja.

Az értékesített termékekhez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokkal segítik vevőiket:
- Hidraulikai és légtechnikai rendszerek beszabályozása
- Műszaki tanácsadás
- Oktatások, továbbképzések
Márkanevek: IMI Pneumatex, IMI TA, IMI Heimeier
Kulcsszavak:  IMI  Hydronic  Engineering  IMI  International  Kft  TA-Modulator  szelepcsalád  kombinált  szabályozó  és  beszabályozó  szelep  DN15-80  TA-Slider  szelepmozgató  TA  Modulator  TA  Slider