Új Aluprof MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtó

Új Aluprof MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtó

Ideális választás nagyméretű nyílászárók készítéséhez

A kültéri harmonikaajtók nagymértékű szabadságérzetet biztosítanak használóiknak, mivel – szinte szó szerint – el lehet tüntetni az épület belterét és a külvilágot elválasztó határvonalat. Ezek az ajtók tökéletes, széles kijárást biztosítanak a lakásból a teraszra, vagy összeköthetik a kávézókat és éttermeket a szezonálisan használt külső tereikkel.

Az Aluprof MB-86 FOLD LINE HD hőszigetelt harmonikaajtó szárnyai szabadon konfigurálhatók, ugyanakkor az ajtószárnyak nyílhatnak kifelé vagy az épület belseje felé is. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az MB-86 FOLD LINE HD sokoldalúan alkalmazható és a testre szabhatóság széles skáláját biztosítja mind az üzleti, mind pedig az egyéni felhasználók részére.

Új Aluprof MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtó
Új Aluprof MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtó

A MB-86 FOLD LINE HD rendszer hétköznapi használata kifejezetten kényelmes, kiváló műszaki paramétereket nyújt, ugyanakkor lehetővé teszi a nagy kiterjedésű nyílászárók létrehozását is. Ez egy korszerű termék, mely úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a legmagasabb felhasználói követelményeknek is, ami a tervezés során nagy szabadságot ad az építészeknek.

A rendszer minden paramétere tovább lett fejlesztve annak elődjéhez képest. Az MB-86 FOLD LINE HD lehetővé teszi az akár 8 db ajtószárnyból álló, szárnyanként 3 méter magas és 1,2 méter széles szerkezetek építését. Lehetőséget biztosít szimmetrikusan és aszimmetrikusan hajtogatott, valamint sarok (panoráma) szerkezetek kialakítására is. Az MB-86 FOLD LINE HD rendszerbe új vasalatokat építettek be, melyek akár 120 kg súlyú szárnyak használatát is lehetővé teszik.

Új Aluprof MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtó
Új Aluprof MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtó

"Új rendszerünkben akár 61,5 mm-es üvegvastagság is alkalmazható, ami lehetővé teszi a piacon található összes kettős üvegezésű egység használatát, beleértve az akusztikus vagy betörésbiztos üvegeket is. Az MB-86 FOLD LINE HD rendszer harmonikaajtói többféle küszöbmegoldással készülhetnek, ideértve a rejtett küszöbbel ellátott változatot is, amely különösen ajánlott idősek vagy fogyatékkal élők számára kialakított helyiségekbe" - mondta Michał Marcinowski, az Aluprof termékmenedzsere.

Az MB-86 FOLD LINE HD főbb tulajdonságai és előnyei:

  • három légkamrás, ellenálló alumínium profilok, melyek konstrukciós mélysége a toknál 86 mm, az ajtószárnynál pedig 77 mm
  • kaphatóak sarok- és panorámás megoldások is
  • akár 8 db szárnyból álló szerkezetek is összeállíthatók
  • a profilok központi kamrája hőszigeteléssel van ellátva, mely a tok esetében 24 mm, míg az ajtószárnyaknál 34 mm széles
  • a speciális vasalatok garantálják a maximum 120 kg tömegű ajtószárnyak kényelmes működtetését
  • lehetőséget nyújt a nagyméretű konstrukciók készítésére (a szárnyak maximális magassága 3000 mm, míg a szélessége 700 és 1200 mm között lehet)
  • sokféle küszöbmegoldás, mint például a könnyű használatot biztosító alacsony küszöb
  • a 13,5-től 61,5 mm-ig terjedő üvegezés vastagság lehetővé teszi az egy- és kétkamrás megoldások használatát is (például kiemelt hangszigetelésű vagy betörésgátló üveg)
  • az MB-86 FOLD LINE HD kompatibilis az ALUPROF MB-86N ablak- és ajtórendszerrel: több profil, tömítés és kiegészítő megegyezik a két rendszerben
A hírben szereplő termékek
MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtók
 
MB-86 FOLD LINE HD harmonikaajtók

A MB-86 FOLD LINE HD rendszer széles kijárást biztosít a lakásból a teraszra, illetve kiváló megoldás kávézók és éttermek szezonálisan használt külső tereinek megközelíthetőségére. Hétköznapi használata kifejezetten kényelmes, ugyanakkor kiváló műszaki paramétereket nyújt. A harmonikaajtók kifelé és az épület belseje felé is nyithatók, s mindemellett a szárnyak szabadon konfigurálhatók.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Tolóajtók, harmonikaajtók
Tolóajtók, harmonikaajtók
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...