proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Uponor bővített termékpalettával szerepel a katalógusban


2014. július 07.

Csővezeték rendszerek gyártója


Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat 3200 alkalmazottat foglalkoztat, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja a 800 millió €-t. Az Uponor több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Alkalmazásaink rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseink energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Célunk a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.

Az Uponor fő megoldási területei:
 • Felület fűtés- hűtés
 • Távvezeték rendszer
 • Vízellátás
 • Radiátoros fűtés
A ProIDEA oldalán frissítésre kerültek az Uponor termékek katalógusai, tervezési segédletei, továbbá az alábbi termékekkel bővült a megjelenés:
 • Uponor Renovis rendszer felújításokhoz:
  Az Uponor Renovis gipszkarton rendszer 15 mm-es gipszkarton elemekből áll, amelyekbe gyárilag beépített minőségi Uponor PE-Xa csővezetékek vannak. Lehetővé teszi felületfűtés kialakítását akár egyetlen helyiség számára is a meglévő radiátoros, magas hőmérsékletű rendszerbe illesztve.
 • Uponor Contec - épületszerkezet temperálás:
  Az Uponor Contec az épület födémszerkezetének hőtároló képességét használja fel, a fűtési és hűtési közeget továbbító csővezetékek által. A mennyezet, a padló és a fal nyáron a hűtést, télen az alapfűtést biztosítja. A beépített csővezetékek a beton tömegét használják a hőenergia tárolására és átadására.
 • Uponor Contec ON - épületszerkezet temperálás:
  Az irodák gyakran nagymértékű hőterhelésnek vannak kitéve a besütő napfény miatt, különösen az ablakok közelében. Ilyen helyeken ajánlott a gyorsan reagáló, nagy teljesítményű, beépített csőregisztereket használó Contec ON rendszer alkalmazása.
Gazdasági növekedés az Uponor számára:
 • a jövőkép, hogy megoldásaik világszerte komfortosabb életszínvonalat biztosítsanak az emberek számára
 • a professzionális vállalatokkal való együttműködés fő célja a jobb környezet kialakítása az emberek számára
Ezért a fenntarthatóság már évek óta létfontosságú eleme működésüknek. Az Uponor a fenntartható épített környezet kialakításában közreműködő vállalatok egyik vezetőjévé vált. Arra törekednek, hogy fenntartható vállalatként nyereségesen növekedjenek, olyan innovatív és felelős megoldásokat kialakítva, amelyek javítják az emberi környezetet és csökkentik a környezetre gyakorolt hatást.

Az Uponor 2020-as jövőképében a következőket látja maga előtt:
Egy gyorsan növekedő, fenntarthatóságra épülő kultúrát, amelyben a fenntarthatóság átlátható módon kapcsolódik értékeinkhez, és széles körben visszaköszön a cselekedeteikben az egész szervezetben, és amely hozzájárul vállalatuk nyereséges növekedéséhez.

Az Uponor termékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Épületgépészeti  Kft  csővezeték  csőhálózat  fűtés  fűtési  megoldás  műanyag  vízellátás