proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Uponor bővített termékpalettával szerepel a katalógusban


2014. július 07.

Csővezeték rendszerek gyártója


Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat 3200 alkalmazottat foglalkoztat, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja a 800 millió €-t. Az Uponor több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Alkalmazásaink rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseink energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Célunk a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.

Az Uponor fő megoldási területei:
 • Felület fűtés- hűtés
 • Távvezeték rendszer
 • Vízellátás
 • Radiátoros fűtés
A ProIDEA oldalán frissítésre kerültek az Uponor termékek katalógusai, tervezési segédletei, továbbá az alábbi termékekkel bővült a megjelenés:
 • Uponor Renovis rendszer felújításokhoz:
  Az Uponor Renovis gipszkarton rendszer 15 mm-es gipszkarton elemekből áll, amelyekbe gyárilag beépített minőségi Uponor PE-Xa csővezetékek vannak. Lehetővé teszi felületfűtés kialakítását akár egyetlen helyiség számára is a meglévő radiátoros, magas hőmérsékletű rendszerbe illesztve.
 • Uponor Contec - épületszerkezet temperálás:
  Az Uponor Contec az épület födémszerkezetének hőtároló képességét használja fel, a fűtési és hűtési közeget továbbító csővezetékek által. A mennyezet, a padló és a fal nyáron a hűtést, télen az alapfűtést biztosítja. A beépített csővezetékek a beton tömegét használják a hőenergia tárolására és átadására.
 • Uponor Contec ON - épületszerkezet temperálás:
  Az irodák gyakran nagymértékű hőterhelésnek vannak kitéve a besütő napfény miatt, különösen az ablakok közelében. Ilyen helyeken ajánlott a gyorsan reagáló, nagy teljesítményű, beépített csőregisztereket használó Contec ON rendszer alkalmazása.
Gazdasági növekedés az Uponor számára:
 • a jövőkép, hogy megoldásaik világszerte komfortosabb életszínvonalat biztosítsanak az emberek számára
 • a professzionális vállalatokkal való együttműködés fő célja a jobb környezet kialakítása az emberek számára
Ezért a fenntarthatóság már évek óta létfontosságú eleme működésüknek. Az Uponor a fenntartható épített környezet kialakításában közreműködő vállalatok egyik vezetőjévé vált. Arra törekednek, hogy fenntartható vállalatként nyereségesen növekedjenek, olyan innovatív és felelős megoldásokat kialakítva, amelyek javítják az emberi környezetet és csökkentik a környezetre gyakorolt hatást.

Az Uponor 2020-as jövőképében a következőket látja maga előtt:
Egy gyorsan növekedő, fenntarthatóságra épülő kultúrát, amelyben a fenntarthatóság átlátható módon kapcsolódik értékeinkhez, és széles körben visszaköszön a cselekedeteikben az egész szervezetben, és amely hozzájárul vállalatuk nyereséges növekedéséhez.

Az Uponor termékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Épületgépészeti  Kft  csővezeték  csőhálózat  fűtés  fűtési  megoldás  műanyag  vízellátás