A Junitim Studio Kft. termékeivel bővült a katalógus

A BETTE és sam termékek magyarországi képviselete

A Junitim Studio Kft. a BETTE és sam német gyártók képviseletét látja el Magyarországon, de kizárólag szakmai tanácsadással és szervizszolgáltatással áll a megrendelők rendelkezésére, már több mint 6 éve. Mivel mindkét képviselt cég esetében a fejlesztés és a gyártás egy kézben van, ezért nem okoz problémát a különleges, egyedi igények kielégítése sem. Termékeik különösen ajánlottak közösségi-, és szállodai felhasználásra, valamint igényes privát ingatlanok berendezéseiként.

A BETTE a zománcozott acél fürdőkád, zuhanytálca és mosdó gyártás specialistája: 1952-ben alakult, azóta is családi tulajdonban van, székhelye és gyára is Németországban, Delbrückben található. A sok évtizedes tapasztalatot felhasználva, a legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően acél, víz és üveg felhasználásával egyedülállóan tartós, hosszú élettartamú és 100 %-ban újrahasznosítható, zománcozott acéltermékeket készít. Egy anyag, sok előnnyel! A zománcréteg tartóssága és a felület előnyös tulajdonságainak folyamatos fejlesztése mellet kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy termékei gazdag forma-, méret- és színválasztékban legyenek elérhetőek, ezért világszerte ismert tervezőkkel dolgozik, de nem köt kompromisszumot: a jó design nem szoríthatja háttérbe a termékek alapvető funkcióit.A sam cég székhelye szintén Németországban, Menden városában van. Az alapítás éve, vagyis 1973 óta itt készülnek a fürdőszobai kiegészítők, LED tükrök és kozmetikai tükrök - mára már kiemelkedően széles termékválasztékban. A másik gyáregység Lipcsében található, ahol a csaptelepeket és zuhanyrendszereket gyártják. A kiváló minőségű csaptelepeket és szaniter kiegészítőket előállító híres európai gyártók közé tartozik. Filozófiája szerint kizárólag magas minőségű, hosszú élettartamú és egyben praktikus termékeket gyárt. Büszkén kiemelik azt a piaci előnyt, amely lehetővé teszi, hogy a részletekre igényes tervezők teljes összhangot teremtsenek egy helyiségen belül teljesen azonos stílusú csaptelepek és kiegészítők használatával. Fentieken kívül termékválasztékának különleges darabjai ideális alternatívát biztosítanak olyan projektek esetében is, ahol szigorú szabványoknak, előírásoknak kell megfelelni.A Junitim Studio Kft. által képviselt BETTE és sam termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Junitim Studio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BetteAir zománcozott acél zuhanytálca BetteUltra zománcozott acél zuhanytálca
 
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák
2 termék

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél mosdók
 
BETTE zománcozott acél mosdók

A BETTE kínálatában a fürdőkádak és zuhanytálcák mellett 2009 óta már a mosdók is megtalálhatók, szintén zománcozott acélból, 30 év garanciával. A mosdók többféle méretben és különböző beépítési változatban léteznek: falra szerelhető, pultba építhető, pultra ültethető és szabadon álló, szimpla-, vagy duplamosdós kivitel. Igény esetén egy csaplyukkal, csaplyuk nélkül vagy tetszőleges számú csaplyukkal is rendelhetőek. Színválaszték a fehér alapszín mellett 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín. A mosdókhoz illeszkedő bútorprogrammal lesz teljes és verhetetlen a gyártó kínálata.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...