proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Isover CLIMAVER mobilapplikáció


2019. április 15.

Egyszerűen mutatja be az egyes légcsatorna elemek elkészítését

Új Isover CLIMAVER mobilapplikáció
A Saint-Gobain ISOVER kínálatában már több éve szerepel a CLIMAVER légcsatorna rendszer. A CLIMAVER magas testsűrűségű üveggyapotból készült légcsatorna panel, mindkét oldalon kasírozással ellátva. A külső burkolat erősített alumínium felület, ami biztosítja a párazárást és a légtömörséget, a belső burkolat pedig erősített alumínium, vagy üvegszövet, ami kiváló minőségű akusztikai csillapítást eredményez. A CLIMAVER légcsatorna rendszer előnye, hogy az un. hajtogatásos építési módszerrel (HÉM) az építési helyszínen is legyárthatók az egyes elemek. Mivel a panelek anyaga 25 mm vastag üveggyapot, nincs szükség utólagos hőszigetelésre. A helyszíni gyártásnak köszönhetően jelentősen csökken a szállítási és tárolási költség, egyben a rendszer építési költsége is. Az Isover CLIMAVER építését egy új mobilapplikáció is támogatja, amely egyszerűen mutatja be az egyes légcsatorna elemek elkészítését.

Az applikáció az alábbi linkről letölthető:
https://climaver.app

Az Isover CLIMAVER légcsatornák letölthető katalógusait megtalálja a képekre kattintva. Amennyiben az Isover CLIMAVER mobilapplikációról információt szeretne kérni a Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. Isover divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2085 Pilisvörösvár, Bécsi u. 07/5
Telefon: +36 37 528 321
Fax: +36 37 999 636
Fax: +36 37 528 322
E-mail:
Web: www.isover.hu
Eckert Péter
Termékmenedzser +36 30 946 6812
   
   
   
   
A Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.-Isover divízió szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 172.800 dolgozót foglalkoztat a világ 46 országában. A szigetelés mellett a Saint-Gobain csoport még számos szakterületen érdekelt, mint például a síküveg, üvegpalack, üvegszál, üveg- és bazaltgyapot, ipari kerámiák, csiszolóanyagok, csővezetékek, hőszigetelő habok, álmennyezetek. Szigetelési megoldásainkat tekercs, lemez vagy öntött formában kínáljuk és az építőipar, ipari és háztartási berendezések valamint a szállítóipar részére. A szigetelőanyag-divízió az egész világon jelen van saját vállalattal vagy licence vállalattal. A Saint-Gobain Weber Terranova Kft., a Rigips Hungária Gipszkarton Kft. és a Saint-Gobain Isover Hungaris Kft. jogilag Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven egyesült.
Kulcsszavak:  Isover  CLIMAVER  mobilapplikáció  légcsatorna  üveggyapot