proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Hauff Technik Tervező és BIM katalógus


2019. április 17.

A Tervező gyors és megbízható támogatást nyújt abban, hogy a tervezett projekthez a legjobb szigetelési megoldást válassza

Új Hauff Technik Tervező és BIM portál
A Hauff Technik Tervezővel a projektek mindössze néhány kattintással, gyorsan és egyszerűen konfigurálhatók. A BIM és a Tervező összjátéka valódi értéktöbblet az építészek és tervezők számára.

Így a kábel- és csőátvezetések, valamint a megfelelő tömítések tervezése gyerekjáték. A Hauff Technik Tervezővel az építészeknek és a tervezőknek lehetőségük van arra, hogy mindössze néhány kattintással konfigurálják a projekthez való átvezetéseket. Az átvezetendő kábelek vagy csövek számára, az érintett falvastagságokra és sajátosságokra vonatkozó rövid kérdőív segítségével automatikusan történik a szükséges termékek összeállítása.

A termékek áttehetők a kívánságlistára, és közvetlenül a Hauff-Technik vállalatnál lehet érdeklődni felőlük. Továbbá a konfigurált termékekre vonatkozó kiírások szövege teljes egészében letölthető.

A Hauff-BIM portál a fentieken túl is valódi többletet kínál. Tartalmazza a tervezés szempontjából releváns összes részegységet, amely az építési projekt követelményeinek megfelelően egyszerűen konfigurálható. Végül a modellek bármelyik használatos CAD-formátumban letölthetők.

A Tervező és a BIM portál együtt teszik hatékonyabbá és kezelhetőbbé a projektek konfigurálását.

A Hauff Technik BIM katalógusát ide kattintva érheti el.

. A Hauff Technik Tervezőt pedig itt találja.

A Hauff Technik termékek letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti céglogóra. Amennyiben továbi információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már 50 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  tervező  BIM  hauff  technik  tervező