Megjelentek az Aumüller vezérlések és motorok 2022-es angol és német nyelvű katalógusai

Megjelentek az Aumüller Aumatic GmbH vezérléseinek és motorjainak 2022-es angol és német nyelvű katalógusai

Aktualizált tartalom az ISGAMA Kft. Proidea oldalain

Az ISGAMA Kft. örömmel adja közre tisztelt partnereinek, szakmai- és nem szakmai érdeklődőknek, az aumüller ferralux® márka nemrégen megjelent magyar nyelvű katalógusának gyártó által frissített, 2022-es eredeti, motor- és vezérlés katalógusait német és angol nyelven.

Az eszközök szinte mindegyike felhasználható hő- és füstelvezetésiRWA, NRWG – célra és komfort szellőztetésre egyaránt, külön telepítendő egyéb eszközök nélkül, vagy – esetleg, de nem feltétlenül speciális csatolásokkal – integrálhatók épületfelügyeleti rendszerekbe.

Ezen megoldások növelik a komfortérzetet, hozzájárulnak az otthoni és munkahelyi jó közérzet kialakulásához, és végül, de nem utolsó sorban javítják az energiahatékonyságot, amivel csökkentik az üzemeltetési költségeket.

A katalógusok hagyományosan már bontva, a két termékkört (motorok, vezérlések) külön-külön felölelve jelentek meg az egyszerűbb kezelhetőség, áttekinthetőség érdekében. A használatot könnyíti a külön választáson kívül az egyes termékkörökön belüli, a tartalomjegyzékben már fellelhető eszközcsoportok „linkelt” kereshetősége a dokumentumon belül.

A felhasználhatóságot növeli az egyes eszköz fajták (pl.PLA orsósmotorok, vagy FTA karos motorok, stb) csoportjának elején található rövid leírás, javasolt felhasználhatósági táblázatok, a végén pedig a konzolok, szárnybakok, telepítési-felszerelési minta rajzai.

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az új katalógusok tartalmaznak már megjelent újdonságokat is a helyettesíthető (esetleg kifutó) eszközök feltüntetésével. Ezen újdonságok  további hírek formájában a későbbiekben kerülnek bemutatásra a Proidea hírrovatában.

A hírben szereplő termékek
KS2 sorozatú láncos motorok PLA sorozatú orsós motorok RWA1000 szóló és tandem hő- és füstelvezető készülék FVUI sorozatú reteszmozgató motorok
 
AUMÜLLER elektromos mozgató egységek RWA és napi szellőztető rendszerekhez
19 termék

Az AUMÜLLER elektromos ablaknyitó motorok nyílószárnyak, reteszek, mozgatható lamellás zsaluk működtetésére, tűz esetén vésznyitásra, valamint napi komfort szellőztetés biztosítására használt működtető egységek. A termékskálában láncos, orsós, zsalumozgató motorok, karos nyitómotorok, reteszmozgatómotorok, valamint szóló és tandem hő- és füstelvezető készülékek egyaránt megtalálhatók, többnyire 24 V egyenáramú változatban, de 230 V váltóárammal működő motorok is előfordulnak közöttük. A nyitószerkezetek beépítése típustól függően történhet ablakkeretre, nyílószárnyra vagy akár a nyílászáró profiljába rejtve is ablakszerkezetek, mozgatható lamellás zsaluk és felülvilágítók nyitására. Az elegáns formatervezés, adott esetben a rejtett elhelyezés a motorok igényes építészeti környezetben való alkalmazását teszi lehetővé. Az AUMÜLLER motorok speciális önálló használatra- és csoportos használatra egyaránt programozható kivitelűek, így küszöbölve ki a hely-, szerelés-, és költség igényes kiegészítő elektronikai modulokat. Az AUMÜLLER két témakörre választja a hő- és füstelvezető (RWA) és napi szellőztetésre szolgáló termékeit: AUMÜLLER ferralux és AUMÜLLER vent. A két termékcsoportban azonos termékek is előfordulnak, ha mindkét funkcióra alkalmasak.

19 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
EMB7300 hő- és füstelvezető vezérlőközpont AUMÜLLER nyomógombok RWA és napi szellőztető rendszerekhez EMB8000+ hő- és füstelvezető vezérlőközpont AUMÜLLER érzékelők és jeladók RWA és napi szellőztető rendszerekhez
 
AUMÜLLER vezérlések és jeladók RWA és napi szellőztető rendszerekhez
6 termék

Az AUMÜLLER ferralux vezérlőrendszerek biztosítják a hajtásokkal ellátott nyílászárókon keresztül tűz esetén a mérges gázok és a füst gravitációs úton történő távozását az épületből, napi szinten pedig a friss levegőt ellenőrzött természetes szellőztetés formájában, mely egyúttal az energiaköltségek csökkentését is eredményezi. Az Aumüller két témakörre választja a hő- és füstelvezető (RWA) és napi szellőztetésre szolgáló termékeit: AUMÜLLER ferralux és AUMÜLLER vent. A két termékcsoportban azonos termékek is előfordulnak, ha mindkét funkcióra alkalmasak.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Zsalus, lamellás gravitációs szellőzők
Zsalus, lamellás gravitációs szellőzők
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...