proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach Tetőfedő mobil alkalmazás


2014. október 29.

Android és iOS platformon is elérhető

A Tondach innovatív termékeivel piacvezető a tetőcserepek piacán. Termékeik, gyártástechnológiájuk folyamatos fejlesztése mellett szolgáltatásaik korszerűségét is szem előtt tartják, hiszen az a céljuk, hogy partnereik és vevőik dolgát minél inkább megkönnyítsék.

A Tondach Tetőfedő mobil alkalmazással, mely Android és iOS platformon is elérhető
  • könnyedén, bármikor elérhetőek a Tondach hírei, újdonságai, pályázati felhívásai,
  • a Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Programban résztvevő partnereik gyorsan és egyszerűen saját maguk rögzíthetik pontjaikat,
  • és okos telefonjuk segítségével pár gombnyomással be tudják váltani azokat a programban elérhető értékes szerszámokra, ruházatra vagy szabadidős tevékenységre.
  • A SZÖGMÉRŐ funkció segítségével egy pillanat alatt le lehet ellenőrizni egy tető hajlásszögét, és az alkalmazás megmutatja, hogy mely Tondach cserepek alkalmasak az adott tető fedésére. Meg lehet nézni a tetőcserepek felületi fotóit, és alapvető műszaki információk is megtalálhatóak róluk.
Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple Store-on valamint a Google Play áruházban, vagy megtekinthető a tetofedo.tondach.hu weboldalon.
Ha a Tetőfedő mobil alkalmazással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  Tondach  tetőcserép  cserép  kalkulátor  alkalmazás  app  tetőfedő