Tondach Tetőfedő mobil alkalmazás

Android és iOS platformon is elérhető

A Tondach innovatív termékeivel piacvezető a tetőcserepek piacán. Termékeik, gyártástechnológiájuk folyamatos fejlesztése mellett szolgáltatásaik korszerűségét is szem előtt tartják, hiszen az a céljuk, hogy partnereik és vevőik dolgát minél inkább megkönnyítsék.

A Tondach Tetőfedő mobil alkalmazással, mely Android és iOS platformon is elérhető
  • könnyedén, bármikor elérhetőek a Tondach hírei, újdonságai, pályázati felhívásai,
  • a Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Programban résztvevő partnereik gyorsan és egyszerűen saját maguk rögzíthetik pontjaikat,
  • és okos telefonjuk segítségével pár gombnyomással be tudják váltani azokat a programban elérhető értékes szerszámokra, ruházatra vagy szabadidős tevékenységre.
  • A SZÖGMÉRŐ funkció segítségével egy pillanat alatt le lehet ellenőrizni egy tető hajlásszögét, és az alkalmazás megmutatja, hogy mely Tondach cserepek alkalmasak az adott tető fedésére. Meg lehet nézni a tetőcserepek felületi fotóit, és alapvető műszaki információk is megtalálhatóak róluk.
Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple Store-on valamint a Google Play áruházban, vagy megtekinthető a tetofedo.tondach.hu weboldalon.
Ha a Tetőfedő mobil alkalmazással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

Kategóriák

Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...