A Timkett Kft. frissített tartalommal szerepel a katalógusban

Melegpadló burkolatok nagykereskedelme és kivitelezése


A Timkett Kft. fő profiljaként melegburkolati anyagok forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik. 1995 óta importálja és forgalmazza Európa legnagyobb gyártóinak padlóburkolatait. A legjobb megoldásokat javasolják minden olyan beruházásnál, ahol extrém kopásálló, esztétikus, környezetbarát és könnyen tisztítható burkolatra van szükség.

A forgalmazott padlóburkolatok megfelelnek a mai kor legszigorúbb környezetvédelmi előírásainak, valamint a Magyarországon is egyre inkább alkalmazott BREEAM és LEED rendszerek által támasztott követelményeknek is.

A cég nemcsak a burkolatok értékesítését, hanem a szőnyeg, parketta, PVC, linóleum és sportpadló burkolatok kivitelezését is vállalja. Az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalnak. A munkatársak ingyenes szaktanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A budapesti raktárban több ezer négyzetméternyi anyagot tartanak készleten. A raktáron nem tartott termékek szállítási határideje 2-3 hét.

A partnerek a bemutatóteremben a mintakollekciókból választhatják ki az igényeiknek megfelelő termékeket.
A Timkett Kft. által forgalmazott melegburkolatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Timkett Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Flexi-Tile modul PVC burkolatok
 
Flexi-Tile modul PVC burkolatok

Az ír Flexi-Tile könnyen, ragasztás nélkül lazán fektethető, rendkívül kopásálló PVC burkolatot gyárt modul kivitelben. A Flexi-Tile egymásba illeszthető moduljait nagy forgalmú terekbe ajánlják, legyen szó gyárról, raktár- vagy üzlethelyiségről, edzőteremről vagy iskoláról.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TecSOM irodai modulszőnyegek
 
TecSOM irodai modulszőnyegek

A francia TecSOM jelszava a modul padlószőnyeg gyártásban: fejlesztés, design és tapasztalat. A nyolcvanas években megváltozott építési módszerekre adott válasz a modul textilburkolat, amely praktikusan szállítható, gyorsan fektethető és könnyen cserélhető. Legfőbb alkalmazási területek: irodák, közösségi terek, bevásárló központok. A TecSOM modulszőnyegek egyedi tulajdonsága az újrafeldogozott PVC hátoldal, amely extra méretstabilitást és környezetbarát megoldást biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sintelon szőnyegek
 
Sintelon szőnyegek

A szerb Sintelon, mely immár 130 éves múltra tekint vissza a szőnyeggyártás terén, minden üzleti szegmensben jelen van. Kínálatuk a lakossági szőnyegektől egészen az intézményi felhasználásra kialakított szőnyegekig terjed. A kollekciójukban megtalálható minden termékhez kiváló műszaki paraméterek, egyedi minták és színek társulnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Boguma gumiburkolatok
 
Boguma gumiburkolatok

A Boguma által gyártott elektromos szigetelőgumi főként nagyfeszültségű elektromos kapcsolóterekben, valamint ipari létesítményekben tölt be fontos szerepet. Jellemzője a könnyű tisztítás és a rendkívüli strapabíróság.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Pavitex padlószőnyegek
 
Pavitex padlószőnyegek

Az olasz Pavitex a tűfilc burkolatok szakértője, mely több mint 50 éves tapasztalattal bír az ilyen típusú burkolatok gyártásában és fejlesztésében. A Pavitex kollekciókban megtalálhatóak tekercses, illetve modul tűfilc burkolatok is, melyek alkalmasak nagy forgalmú terekbe, akár sport- és vásárcsarnokokba is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szőnyegpadlók
Szőnyegpadlók
Gumiburkolatok
Gumiburkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Homogén pvc burkolatok
Homogén pvc burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...