proidea.hu online termékinformációs katalógus

esoviz.net - a SUNI Service Universal Kft. új honlapja


2017. március 01.

A weboldalon az általuk forgalmazott esővízgyűjtők, kiegészítők kerülnek bemutatásra

Miért jó az esővíz és annak gyűjtése?

Első és legfontosabb előnye, hogy ingyen van. Ám ez nem túl meggyőző azok számára, akik nem tudják, hogy mennyi egyéb hasznos tulajdonsággal rendelkezik még. Az esővíz a lehető legtökéletesebb formájú, élő víz. Ez azért is fontos, mert amit ivóvíz gyanánt a csapból fogyasztunk, az a víz már nem él. A kémiai tisztítás "megöli" a molekuláiban lévő információkat, pedig a víz önmagában annyi éltető programot, funkciót hordoz, hogy elképzelni is nehéz. Az esővíz természetes, érintetlen, lágy és finom. Csak a tiszta forrásvíz ér fel éltető tulajdonságaival, ez utóbbi azonban jóval nehezebben hozzáférhető a legtöbbünk számára.

SUNI Service Universal Kft. esővízgyűjtésre specializált weboldalán a földfelszín feletti és a földfelszín alatti esővízgyűjtők mellett, az egyéb hasznos kiegészítők széles választéka is megtalálható. Az oldalon elérhető blog-ban az esővízgyűjtéssel és hasznosítással kapcsolatos fontos információk találhatók, a webáruházban pedig közvetlen vásárlásra nyílik lehetőség. A honlapról közvetlenül elérhető csevegő ablakon keresztül az esővízgyűjtéssel kapcsolatos kérdéseire kaphat válaszokat szakembereiktől.

esoviz.net - esővízgyűjtésre specializált weboldal
 

Cég
Telefon: +36 1 261 4120
Fax: +36 1 262 6446
Kereskedelmi iroda: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
E-mail:
Web: www.suni-kft.hu
Web: www.sunikft.hu
Cseke Zsombor
Termék értékesítési és Fejlesztési manager +36 70 621 0967
Értékesítési munkatársak
értékesítési menedzserek +36 1 433 3318, +36 1 433 3319
   
   
A SUNI Kft. 1989-ben alakult, 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő vállalkozás. 4 fő üzletágban (kert-, és tótechnikai-, forgalomtechnikai és kommunális-, továbbá esővízhasznosítási , és agrogazdasági szigeteléstechnológiai projektek üzletágai) fejtik ki import-export, kis-, és nagykereskedelmi tevékenységüket.
Márkanevek: Ubbink, Nature, Libel, Messner, Aqua Arte, Aqua Varia, Velda, Alsa, Volpi, Solo, Kixx, Macza , Verhaert, Colombus, Herkules, Garantia, Otto Graf, Weitech, Swissino, Agru, Steenbergen, Genap,Firestone, Reck ,Eisele, Lothar Becker, Naue Euromirror, BirdX, BioBird,
Kulcsszavak:  SUNI  Service  Universal  esővíz  esővízgyűjtés  esővízgyűjtők  esővíztároló  esővízgyűjtő  tartály