MAKE IT PRO - Sika termékkínálat kiadvány

Prémium megoldások az alapoktól a befejező munkáig

Ez a rendhagyó, rendkívül praktikus formátumú kiadvány egyszerűen és tömören mutatja be a padlókiegyenlítésnél és padlóbevonatok készítésénél javasolt termékeket, a beton és habarcs adalékokat, javítóhabarcsokat, a ragasztó és tömítő anyagokat, valamint a felületek, fugák és repedések vízszigeteléséhez javasolt termékeket, természetesen a Sikára jellemző rétegrend szemlélet alapján.

A kiadvány elsősorban azoknak a kivitelezőknek és értékesítőknek a munkáját segíti a legnagyobb mértékben, akiknek döntési helyzetbe kerülve, gyors, de szakmailag megalapozott, biztos döntést kell hozniuk a legmegfelelőbb, készleten lévő, bármikor elérhető Sika termékekről.

Ezért ha röviden kellene jellemezni a kiadványt, akkor azt mondhatnánk, hogy egy "Gyorskereső kisokosról" van szó. A kiadvány várhatóan nagy népszerűségnek fog örvendeni a fentebb említett szakemberek, forgalmazók körében.

A hírben szereplő termékek
Sikafloor-151 kétkomponensű epoxigyanta Sikafloor-264 kétkomponensű epoxigyanta Sikafloor-400 N Elastic+ egykomponensű epoxigyanta Sikafloor-20 PurCem esztrich
 
Sika ipari padlóbevonatok
8 termék

A Sikafloor ipari padlóbevonatok alkalmasak száraz és nedves technológiájú gyártó- és élelmiszeripari üzemek, raktározási és logisztikai célú terek padlóbevonatának. Hűtőházak padlója, fokozott vegyi igénybevételnek kitett padlók és tisztaterek padlói is készíthetők velük. Vezetőképes padlóbevonatok is előállíthatók elektrotechnikai gyártóüzemekben. Parkolóházak és mélygarázsok járófelületei mind vízszintesen mind lejtésben elkészíthetők. Erkélyekhez, loggiákhoz és lépcsőkhöz is alkalmazhatók, sőt a magas esztétikai igényeket is kielégítik.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SikaCeram-500 Ceralastic csemperagasztó SikaCeram-225 csemperagasztó
 
Sika csemperagasztók
2 termék

A Sika több mint 100 éves tapasztalattal az építőiparban, különösen a vízszigetelés és habarcsok specialistája, átfogó megoldást nyújt bármely felület burkolásához a különböző igényeknek megfelelően. Lehet kültéri, és beltéri burkolás, vizes helyiségek, teraszok, uszodák, homlokzat burkolása minden fajta és méretű burkolólappal.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sika beton utókezelőszerek
 
Sika beton utókezelőszerek

A Sika NB-1 utókezelőszer alkalmazható betonszerkezetek utókezelésére. A Sika Antisol párolgásvédő szerrel megvédhető a friss beton a víz kipárolgásától.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sika lőttbeton folyósító adalékszerek Sika lőttbeton kötésgyorsító adalékszerek Sika lőttbeton kötéskésleltető adalékszerek
 
Sika adalékszerek lőttbeton technológiához
3 termék

Folyósítók, kötésgyorsítók, és kötéskésleltetők.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sika betonadalékszerek
 
Sika betonadalékszerek

A Sika Control-40 és Control-60 zsugorodás csökkentő adalékszerek a beton vízvesztését csökkentik növelve a belső kohéziót, emellett kémiailag is reagálnak a cementtel. SikaPlast-110 Eco és SikaPlast-501 Eco folyósítószerek kiválóan alkalmazhatók közepes és attól magasabb víz-cement tényezőjű betonokhoz. SikaRapid-1 kloridmentes szilárdulásgyorsító adalékszer, amely alkalmazható betonhoz és habarcshoz. Növeli a beton korai szilárdságát anélkül, hogy végszilárdságát negatívan befolyásolná.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Padlóbevonatok, betonfestékek
Padlóbevonatok, betonfestékek
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Betonjavító anyagok
Betonjavító anyagok
Beton- és habarcs-adalékszerek, segédanyagok
Beton- és habarcs-adalékszerek, segédanyagok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...