proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Siemens RDS110 okostermosztát applikációjának legfrissebb verziója (v1.14)


2019. június 07.

Számos új kényelmi és praktikus funkciót kínál a felhasználók számára

Az okostermosztátok piacán egyedülálló, hőmérséklet és páratartalom szabályozást, valamint légminőség ellenőrzést egyben kínáló Siemens RDS110 készülék a 2018-as évben Construma díjjal lett elismerve. A folyamatos szoftverfejlesztésnek köszönhetően időről-időre új funkciókkal bővül a készülék tudása.

Siemens RDS110 okostermosztát applikációjának legfrissebb verziója (v1.14)

A legfrissebb és már letölthető alkalmazás számos új kényelmi és praktikus funkciót kínál a felhasználók számára, úgy mint:
  • Trend widget funkció, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és páratartalom adatok változásainak kívánt időszakra történő grafikus megjelenítését (trendelését), elősegítve a rendszer működési minőségének és hatékonyságának ellenőrzését és a működtetés optimalizálását.
  • Integrált demó mód.
  • A maximális eszközszám egy fiókban 12-ről 20-ra nőtt (egy felhasználói fiókhoz akár 20 készülék rendelhető hozzá. Így pl. egy üzemeltető több rendszert tud felügyelni ugyanazon a fiókon keresztül).
  • Továbbfejlesztett elrendezés az iPhone X sorozathoz.
Siemens RDS110 okostermosztát applikáció - diagram

Amennyiben az új verzió felkeltette érdeklődését, próbálja ki az alkalmazást (például demó módban), az alábbi linkek egyikén keresztül:
Google Play
App Store

Az RDS110 okostermosztáttal kapcsolatban további részletes információk elérhetők a termék honlapján: www.siemens.hu/rds

A Siemens RDS110 okostermosztát letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Kulcsszavak:  Siemens  RDS110  okostermosztát  szobatermosztát  fűtésszabályozás  termosztát  fűtésszabályozó  helyiséghőmérséklet  app  applikáció  mobil  alkalmazás