proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új animációs kisfilm a Siemens kommunikációképes termosztátjairól


2017. szeptember 26.

A kisfilmből kiderül, milyen előnyökkel jár a Siemens RDF és RDG kommunikációképes termosztátok használata

A digitalizáció térhódításával párhuzamosan egyre többször és egyre több helyen használnak kommunikációképes termosztátokat HVAC rendszerek működtetésére. Hogy mit is jelent egy kommunikációképes készülék a helyiség szabályozásban, és miért is jelenti az igazán energiahatékony megoldást? A válasz jól nyomon követhető a Siemens RDF és RDG KNX-kommunikációképes termosztátjait bemutató animációs kisfilmben.A Siemens RDF és RDG KNX-kommunikációképes termosztátjainak letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Siemens RDG típusú elektronikus helyiségtermosztátok

Az RDG termékválasztéka elegáns, modern, falra szerelhető készülékekből áll. A teljes termékválaszték 2 fő kategóriába sorolható RDG100 sorozat és RDG400 sorozat: Az RDG100 sorozat fan-coil készülékekhez, univerzális (pl. hűtött mennyezetek vagy radiátorok) és hőszivattyús alkalmazásokhoz ajánlott Az RDG400 sorozat VAV alkalmazásokhoz ajánlott.
A termosztátok elérhetők önálló kivitelben, önálló kivitelben 7-napos időprogrammal és KNX-es csatlakozású változatban egyaránt, amely alkalmazásánál lehetőség van SyncoTM 700 rendszerhez csatlakozásra LTE-módon keresztül, SyncoTM Living rendszerbe történő integrálásra vagy BACS (Épületautomatikai és Szabályozó Rendszer) rendszerbe integrálásra S-módon keresztül. Minden egyes termosztátnál nagy számú szabályozási paramétert lehet megváltoztatni az optimális szabályozási jelleg eléréséhez.


Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Kulcsszavak:  Siemens  termosztát  szobatermosztát  RDF  RDG  hőmérsékletszabályozó  KNX  kommunikációképes  termosztát  hőmérséklet  szabályozó