proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissültek a Kraiburg padlóburkolatok termékinformációi a proidea.hu-n


2019. március 02.

A SPORTEC® padlóburkolatok az egyéni sportolástól a csoportosig ideális megoldást nyújtanak

A Kraiburg SPORTEC® termékcsalád több mint 50 különböző kivitelben kapható padlóburkolat. Újrahasznosított gumiabroncsból és színes EPDM műkaucsuk granulátumból készülnek.
  • Ellenálló, robusztus és kopásálló felület
  • Időjárásálló
  • Zajcsökkentés: Kevesebb zaj a tornatermekben, többszintes épületekben.
  • Kényelem: a sportolók számára ergonomikus, rugalmasságot biztosít, így védi a sportolók ízületeit.
  • Könnyű telepítés
  • Egyszerű tisztítás és karbantartás
A széles és vonzó színválasztéknak köszönhetően a SPORTEC® termékek használata kiváló megoldás mindenféle tornateremben, bel- és kültéri sportpályán.

Az új kiadványok megtekintéséhez kattintson az alábbi képekre.

Kraiburg SPORTEC® sportpadlók csoportos sportokhoz

Kraiburg SPORTEC® sportpadlók egyéni sportokhoz
A Kraiburg beltéri sportburkolatokról bővebb információt talál, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Methode Bau Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Kraiburg beltéri sportburkolatok

A csúcsminőségű SPORTEC® padlóburkolatok újrahasznosított gumiabroncsból és színes EPDM műkaucsuk granulátumból készülnek. Masszív tulajdonsága mellett könnyű takarítani és vízlepergető. Nem csupán kellemes komfortérzetet nyújt, de elnyeli a lépéshangokat és egyéb zajokat. A széles körben felhasználható SPORTEC® padlók ideális megoldást jelenthetnek, mind az otthonában, mind a közösségi helyeken. Az széles és vonzó színválasztéknak köszönhetően a SPORTEC® termékekkel személyre szabható a padló megjelenése. A SPORTEC® gumipadlóburkolat stílust és kényelmet hoz az irodákba, üzlethelyiségekbe, kiállító csarnokokba vagy akár az otthonába. Több SPORTEC® padlóburkolat kapható Cfl-s1 tűzbiztonsági tanúsítvánnyal (EN 13501-1 szabvány szerint).

Cég
Székhely: H-2314 Halásztelek, Mars u. 4.
E-mail:
Web: www.methodebau.hu
Web: www.conica.com
Baumgartner Ilona
market manager +36 30 935 8877
Molnár Eszter
ügyvezető igazgató +36 30 250 2750
A Methode Bau Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a kül- és beltéri sportpályaburkolatok, valamint műgyanta ipari padlók anyagának forgalmazásában és kivitelezésében. Fő tevékenységük a svájci Conica AG cég anyagainak kizárólagos magyarországi forgalmazása, ezen anyagokhoz és rendszerekhez kapcsolódó tervezés, szaktanácsadás, szakfelügyelet, illetve kivitelezés, műszaki ellenőrzés. Mindemellett egyéb kapcsolódó anyagok kis- és nagykereskedelmével és kivitelezésével is foglalkoznak.
Márkanevek: Conica, Kraiburg, Sportec
Kulcsszavak:  Kraiburg  SPORTEC®  sportburkolat  sportpálya  gumiburkolat