Megújult az Ytong online shop

A termékkínálatot olyan kiegészítő elemek is színesítik, mint a munkavédelmi sisak, vagy a munkaruházat

Az eshop.ytong.hu weboldal a Xella Magyarország Kft. - az Ytong, Silka építési rendszerek és Multipor ásványi hőszigetelő lapok gyártója és forgalmazója - által üzemeltetett gyártói online webáruház. A weboldalon falazóelemeiket nem értékesítik, mert azzal a szerződött márkakereskedelmi partnereiket bízták meg, akik hagyományos építőanyag telepeiken illetve online webáruházaikon keresztül állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Márkakereskedői lista megtekintéséhez kattintson ide.

A Xella Magyarország Kft. az Ytong eshop-ot annak érdekében hozta létre, hogy azon keresztül olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleik részére, melyek a kereskedelmi partnerhálózaton keresztül nehezen, vagy egyáltalán nem beszerezhetők.

A webáruházból közvetlenül megvásárolhatók a Multipor hőszigetelő lapok beépítéséhez szükséges hőszigetelő ragasztóhabarcsok, illetve ablak kávaelemek, az Ytong és Silka termékek falazásához szükséges célszerszámok. Elérhetőek továbbá a cég magas színvonalú szakmai szolgáltatásai, melyek a felhasználók részéről mindentől függetlenül igénybe vehetők, sőt Ytong, Silka, Multipor termékek beépítése esetén olyan hozzáadott értéket jelentenek, melynek ellenértékét a gyártó átvállalja.

A szerszámok és a szolgáltatások mellett nem feledkeztek meg a gyerekekről sem. A játékok -mint a kőműves szerszám, dömper vagy óriás építőkocka- mind szennyezőanyag-mentes alapanyagokból a németországi Wader Ouality Toys KG. gyárban készülnek.

A termékkínálatot olyan kiegészítő elemek is színesítik, mint a munkavédelmi sisak, illetve a minőségi és praktikus munkaruházat.

Ytong online shop
Ytong online shop

Kategóriák

Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Pórusbeton szigetelések
Pórusbeton szigetelések
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Szigetelések
Szigetelések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...