proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az Ytong online shop


2016. január 19.

A termékkínálatot olyan kiegészítő elemek is színesítik, mint a munkavédelmi sisak, vagy a munkaruházat

Az eshop.ytong.hu weboldal a Xella Magyarország Kft. - az Ytong, Silka építési rendszerek és Multipor ásványi hőszigetelő lapok gyártója és forgalmazója - által üzemeltetett gyártói online webáruház. A weboldalon falazóelemeiket nem értékesítik, mert azzal a szerződött márkakereskedelmi partnereiket bízták meg, akik hagyományos építőanyag telepeiken illetve online webáruházaikon keresztül állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Márkakereskedői lista megtekintéséhez kattintson ide.

A Xella Magyarország Kft. az Ytong eshop-ot annak érdekében hozta létre, hogy azon keresztül olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleik részére, melyek a kereskedelmi partnerhálózaton keresztül nehezen, vagy egyáltalán nem beszerezhetők.

A webáruházból közvetlenül megvásárolhatók a Multipor hőszigetelő lapok beépítéséhez szükséges hőszigetelő ragasztóhabarcsok, illetve ablak kávaelemek, az Ytong és Silka termékek falazásához szükséges célszerszámok. Elérhetőek továbbá a cég magas színvonalú szakmai szolgáltatásai, melyek a felhasználók részéről mindentől függetlenül igénybe vehetők, sőt Ytong, Silka, Multipor termékek beépítése esetén olyan hozzáadott értéket jelentenek, melynek ellenértékét a gyártó átvállalja.

A szerszámok és a szolgáltatások mellett nem feledkeztek meg a gyerekekről sem. A játékok -mint a kőműves szerszám, dömper vagy óriás építőkocka- mind szennyezőanyag-mentes alapanyagokból a németországi Wader Ouality Toys KG. gyárban készülnek.

A termékkínálatot olyan kiegészítő elemek is színesítik, mint a munkavédelmi sisak, illetve a minőségi és praktikus munkaruházat.

Ytong online shop
 

Cég
Székhely: H-1139 Budapest, Forgách utca 11-13.
Postacím: H-3201 Gyöngyös, Pf.155
Telefon: +36 37 814 100
Fax: +36 37 814 190
Zöld szám: +36 80 696 900
E-mail:
Web: www.xella.hu
Márta Tibor
alkalmazástechnikai vezető +36 30 904 0095
Varga Anna
alkalmazástechnikai mérnök +36 30 596 8256
   
   
   
A Xella International GmbH magyarországi leányvállalata 1991 óta van jelen a hazai építőanyagipari piacon. Az YTONG Hungary Kft. néven ismertté vált vállalat 2005. óta Xella Magyarország Építőanyagipari Kft. néven folytatja tovább tevékenységét, melyek részei: az YTONG-Falazóelemgyár (Halmajugra), a SILKA-Falazóelemgyár (Iszkaszentgyörgy), és a Kereskedelmi Iroda (Budapest). A cég meghatározó tényező a hazai építőanyagipari piacon. A mintegy 135 főt foglalkoztató vállalat tavaly 400.322 m3 YTONG-ot és 31.000 m3 SILKA-t értékesített belföldön.

A Xella Baustoffe GmbH további márkái az Aestuver (tűzvédelmi lemezek), a Fermacell (gipszrost lapok) és a Multipor (ásványi szigetelő lapok).
Márkanevek: Ytong, Silka
Kulcsszavak:  xella  ytong  webshop  multipor  silka  online  áruház