proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a Junitim Studio weboldala


2018. március 05.

Az új honlapon részletesen bemutatásra kerül a BETTE cég és annak zománcozott titánacél termékei

A megújult www.junitim.hu weboldalon a látogatók részletesen olvashatnak a BETTE cégről, a zománcozott titánacél megmunkálásáról, előnyeiről, az előítéletekről, a személyre szabott megoldásokról, valamint a termékekről, mint fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók.

A referenciák között látható, hogy ezek a termékek már számos szállodában beépítésre kerültek, melyeket a vendégek nagy megelégedettséggel használnak.

A BETTE új image filmje is megtekinthető az új honlapon,a BETTE/Rólunk menüpont alatt.

Megújult a Junitim Studio honlapja

 

Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Amerikai út 28.
E-mail:
Web: www.bette.hu
Bujdosóné Mihavetz Beatrix
képviselő +36 30 225 2565
   
A Németországban, Delbrückben található BETTE gyár magyarországi képviseletét 2010-től Mihavetz Beatrix látja el. A BETTE egy németországi családi vállalkozás. 1952 óta gyárt prémium minőségű fürdőszobai termékeket, fürdőkádakat, zuhanytálcákat és mosdókat, teljesen természetes anyagokból, zománcozott titánacélból. A mélyhúzásos eljárásnak köszönhetően rendkívüli kidolgozottsággal és precizitással tud kifogástalan formákat létrehozni. A BETTE termékek egyedülállóak, sokféle színben és méretben léteznek.
Márkanevek: BETTE
Kulcsszavak:  Junitim  Studio  BETTE  zománcozott  titánacél  zománc  zománcozott  lemez  acéllemez  kád  fürdőkád  mosdó  zuhanytálca