proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Fűtőfólia.hu könyve


2016. április 21.

Fűtési rendszerekről szóló tanulmány építkezőknek és felújítóknak

A Fűtőfólia.hu-nak megjelent A Nap melege az Ön otthonában című könyve nyomtatott formában, amely nagy segítséget nyújt a most építkezőknek, felújítóknak.

A tanulmány egyedülálló Magyarországon:
  • Részletesen mutatja be a jelenleg elérhető fűtési rendszerek előnyét, hátrányát.

  • Megmutatja, melyek a jelenleg használható legmodernebb szigetelési anyagok, amelyek segítségével drasztikusan csökkentheti fűtésszámláját.

  • Bizonyára érdekes lehet az Ön számára is, hogyan tudja távolról vezérelni otthonát könnyen és gyorsan.

  • Segítséget nyújt, hogyan lehet Önnek is 0 Ft a fűtés számlája, ha kihasznál pár lehetőséget.

  • A könyv tartalmaz egy "ellenőrző listát", ami végig vezeti a kivitelezés előtti és utáni teendőkön.

A ProIDEA hírlevél olvasók ha május 20-ig megrendelik a könyvet, egy 10.000 Ft értékű működő 0,5 x 0,5 m-es intelligens fűtőfóliát kapnak ajándékba.
A Nap melege az Ön otthonában című könyv építkezőknek, felújítóknak
Ha A Nap melege az Ön otthonában című könyvvel kapcsolatban további információt szeretne a Toma Family Mobil Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Harmadik generációs infra fűtőfilm

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.
Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges. A fűtőfólia használható egyedi vagy kiegészítő fűtésként.
Az új, harmadik generációs fűtőfilm vastagsága: 0,338 mm, teljesítménye: 240 W/m2. Gazdaságosság a korábbi fűtőfóliához képest: 25 %.
Felhasználási terület: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés.


Cég
Telephely: 1138 Budapest, Úszódaru u. 10. 1/12.
Telefon: +36 20 400 7400
E-mail:
Web: www.futofolia.hu
Web: www.iqotthon.hu
Tóth Tamás
ügyvezető +36 20 400 7400
   
   
   
A Toma Family Mobil Kft. vezette be a magyarországi piacra a legkorszerűbb, legmagasabb elvárásoknak is megfelelő fűtésrendszert, a harmadik generációs intelligens fűtőfóliát. Az elektromos fűtés korábban még rendelkezett néhány hátrányos tulajdonsággal, mint a magas fogyasztás, a kényelmetlenség vagy a környezetvédelmi szempontok háttérbe szorítása. A harmadikgenerációs fűtőfóliával azonban az infrafűtés maga mögött tudhatja ezeket a hiányosságokat.
Elsődleges rendszerként az infrafűtés különféle módokon alkalmazható. Használható mint padlófűtés vagy mint fal-, illetve mennyezetfűtés.
Kulcsszavak:  fűtési  rendszer  fűtés  fűtőfólia  okos  otthon  építkezés  felújítás