proidea.hu online termékinformációs katalógus

Microsite készült a TA-Scope és DpS-Visio hidraulikai beszabályozó műszereknek


2018. január 25.

Látogasson el az IMI Hydronic Engineering új tematikus weboldalára

Az IMI Hydronic Engineering elkészítette a TA-Scope beszabályozó műszer és a DpS Visio szenzor önálló, új termékismertető oldalát. Különböző szempontokat figyelembe véve részletesen mutatják be termékeiket a meglévő, illetve az új felhasználóik számára, mivel számunkra fontos, hogy partnereik olyan termékeket és megoldást kapjanak, ami minden elvárásnak megfelelnek.

Külön menüpontok foglalkoznak a TA-Scope és DpS-Visio bemutatásával,előnyeivel, külön azokkal a látogatókkal, akik még nem ismerik az IMI TA-t, valamint azokkal, akik már rendelkeznek TA-Scope műszerrel, végezetül olyan olvasókkal, akik jelenleg más mérőműszert használnak.

Az oldal mottója:
"Nagyobb tudás-precízebb szabályozás az Új Ta-Scope és Dps-Visio használatával a tökéletesen beszabályozott hidraulikai rendszerért!"

Látogassa meg a weboldalt az alábbi képre kattintva:

A TA-Scope beszabályozó műszer és a DpS Visio szenzor katalógusát letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1037 Budapest, Kunigunda u. 60.
Telefon: +36 1 453 6060
Fax: +36 1 453 6070
Web: http://www2.imi-hydronic.com/hu/
   
   
   
   
Az IMI International Kft.-t, illetve annak jogelődjét 1990-ben hozta létre az angol multinacionális IMI plc., elsősorban rézidomok gyártására. Nem sokkal később bővült a tevékenység: elindult a hazai és külföldi forgalmazás, majd a termékkínálatban megjelentek a vörösrézcső rendszerek. A sikeres bevezetés után a cég rövid időn belül piacvezető lett.
Nem elsősorban forgalmaznak, hanem inkább hozzáadott értéket képviselő megoldásokat nyújtanak partnereiknek. Ügyfélcentrikus kiszolgálásukat egy rugalmas logisztikai háttér biztosítja.

Az értékesített termékekhez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokkal segítik vevőiket:
- Hidraulikai és légtechnikai rendszerek beszabályozása
- Műszaki tanácsadás
- Oktatások, továbbképzések
Márkanevek: IMI Pneumatex, IMI TA, IMI Heimeier
Kulcsszavak:  IMI  Hydronic  Engineering  Kft  TA-Scope  beszabályozó  műszer  DpS-Visio  szenzor  hidraulikai  beszabályozás