Megjelent a Honeywell legújabb alkalmazási példatára

Címe: Szabályozási megoldások vegyestüzelésű kazánok alkalmazására meglévő rendszerek kiegészítéseként

A példatár számos lehetőséget vonultat fel meglévő gázkazános rendszerek szilárdtüzelésű kazánnal történő kiegészítésére. A korábbi Honeywell alkalmazási példatárakban már megszokott elemeken (hidraulikai rendszervázlat, tételkiírás és elektromos bekötés) túl ezúttal a kiadvány kitér a rendszer működésének rövid leírása mellett az adott megoldás három szempontból történő értékelésére is:

Energiahatékonyság:
Az adott rendszer milyen hatékonysággal állítja elő a hőfogyasztók hőigényének kielégítéséhez szükséges energiát.

Energiamegtakarítás:
Az adott rendszerben a felhasználónak milyen lehetőségei adódnak, hogy takarékoskodjon az energiával.

Komfort:
Az adott rendszer milyen magas komfortérzetet biztosít a felhasználó számára.

Az értékelésen felül néhány főbb pontban gondolatébresztőül az is közlésre került, hogy a cég szerint milyen előnyei és milyen hiányosságai vannak az adott rendszernek. A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. reméli, hogy a kiadványt haszonnal forgatják majd, és így mind több biztonságos, felhasználóbarát és energiahatékony rendszer kiépítésében működhetnek együtt a céggel.
 
Galéria

Ha le szeretné tölteni a teljes alkalmazási példatárat, kattintson a fenti képre, vagy írja meg kérdését a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. munkatársának az alábbi Információkérés gomb segítségével.
 

A hírben szereplő termékek

 
Honeywell Home szabályozók és beavatkozó elemek
16 termék

Az egyes szabályozási feladatok pontos és gazdaságos végrehajtására csak kiváló minőségű és karakterisztikájú beavatkozó szervek alkalmasak. A Honeywell több mint 300 különböző típusú és méretű szabályozó szelepével és több, mint 70 fajta meghajtójának kombinációjával minden szabályozástechnikai rendszerhez az árban és szolgáltatásban optimális megoldást nyújt partnereinek. A Honeywell szabályozók közt fűtési, légtechnikai és hűtési rendszerekhez egyaránt megtalálhatók a legmegfelelőbb készülékek.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Honeywell Home fűtési szerelvények
32 termék

A Honeywell fűtési szerelvényeivel egyszerűen és pontosan beszabályozhatóak az egyes fűtési körök, illetve egyedileg szabályozható az egyes helyiségek hőmérséklete. A minden igényt kielégítő változatosságban kapható szerelvények a szabad tervezés lehetőségét nyújtják szakembereknek és felhasználóknak egyaránt. A Honeywell termékek többszörösen ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás folyamán minden egyes darabot nyomáspróbának vetnek alá, a termosztatikus fejeket egyenként kalibrálják.

32 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Honeywell Home vízvezetéki szerelvények
25 termék

A víz Földünk egyik legértékesebb kincse, ezért nemcsak óvnunk, becsülnünk, de takarékoskodnunk is kell felhasználásával. Ez az élethez elengedhetetlenül szükséges közeg azonban veszélyeket is hordozhat magában, biológiai és fizikai értelemben egyaránt. A Honeywell vízszabályozási termékeivel egyszerre óvja természetes és épített környezetünket.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Szilárd tüzelésű kazánok
Szilárd tüzelésű kazánok
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...