proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Honeywell legújabb alkalmazási példatára


2012. április 05.

Címe: Szabályozási megoldások vegyestüzelésű kazánok alkalmazására meglévő rendszerek kiegészítéseként

A példatár számos lehetőséget vonultat fel meglévő gázkazános rendszerek szilárdtüzelésű kazánnal történő kiegészítésére. A korábbi Honeywell alkalmazási példatárakban már megszokott elemeken (hidraulikai rendszervázlat, tételkiírás és elektromos bekötés) túl ezúttal a kiadvány kitér a rendszer működésének rövid leírása mellett az adott megoldás három szempontból történő értékelésére is:

Energiahatékonyság:
Az adott rendszer milyen hatékonysággal állítja elő a hőfogyasztók hőigényének kielégítéséhez szükséges energiát.

Energiamegtakarítás:
Az adott rendszerben a felhasználónak milyen lehetőségei adódnak, hogy takarékoskodjon az energiával.

Komfort:
Az adott rendszer milyen magas komfortérzetet biztosít a felhasználó számára.

Az értékelésen felül néhány főbb pontban gondolatébresztőül az is közlésre került, hogy a cég szerint milyen előnyei és milyen hiányosságai vannak az adott rendszernek. A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. reméli, hogy a kiadványt haszonnal forgatják majd, és így mind több biztonságos, felhasználóbarát és energiahatékony rendszer kiépítésében működhetnek együtt a céggel.
 
 

Ha le szeretné tölteni a teljes alkalmazási példatárat, kattintson a fenti képre, vagy írja meg kérdését a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. munkatársának az alábbi Információkérés gomb segítségével.
 
 

Termék
Cég
Zöld szám: +36 80 021 331
Székhely: H-8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 147.
Kereskedelmi iroda: H-1062 Budapest, Andrássy út 100
E-mail:
Web: https://homecomfort.resideo.com/sites/europe/
   
Bundy Tamás
műszaki támogató mérnök +36 30 699 0001
Márvány János
tervezői támogatás - Nyugat-Magyarország +36 30 279 1838
Vámos György
tervezői támogatás - Kelet-Magyarország +36 30 992 1884
A Resideo lakossági komfort és biztonsági megoldásokat nyújtó, valamint kisfeszültségű biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cég. A szakmában szerzett 130 éves tapasztalatára alapozva a Resideo mára jelen van közel 150 millió otthonban, évente 15 millió rendszert telepítve. A vállalat 40 évre szóló kizárólagos licenc szerződéssel rendelkezik a Honeywell Home márkanév használatára. Az ADI Global Distribution elnevezésű vállalatán keresztül több mint 100.000 professzionális partnert szolgál ki a világ mintegy 100 országában, raktárainak száma pedig meghaladja a 200-at világszerte. A Resideo 4.8 milliárd amerikai dollár éves árbevételű vállalat, közel 14.500 dolgozóval.
Márkanevek: Honeywell Home (A Resideo Technologies Inc. a Honeywell Home védjegyet a Honeywell International Inc. engedélyével használja)
Kulcsszavak:  Honeywell  Szabályozástechnikai  Kft  szabályozás  szilárd  tüzelésű  szilárdtüzelésű  vegyestüzelésű  gázkazán  kazán  fűtés  fűtési  rendszer  gázfűtés  korszerűsítés  felújítás