A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. termékeivel bővült a katalógus

A hazai piac egyik legnagyobb automatizálási és szabályozástechnikai beszállítója

1906-ban egy Mark Honeywell nevű fiatal mérnök megalakította a Honeywell Heating Specialty Co, Inc. vállalatot, forró víz előállító készülékekre specializálva. A Honeywell megalapítása óta minden erejével arra törekszik, hogy termékeivel, szolgáltatásaival kényelmesebbé, biztonságosabbá tegye életünket, legyen szó repülésirányításról, ipari folyamatirányításról, épületfelügyeletről, vagy akár egy családi ház fűtés szabályozásáról. Mikor a figyelem a szolgáltatások, a komfort, a teljesítmény és a környezetvédelem felé fordul, egyre több gyártó választja a Honeywell termékeit.
 
Honeywell céginformációk
Honeywell céginformációk
A Honeywell Magyarországon az 1960-as évek végétől működik, a Honeywell Ausztria magyarországi üzleti tevékenységének kezdetétől. Később a bővülő üzleti lehetőségei vezettek egy helyi képviselet létesítéséhez, közösen a Hunicoop ügynökséggel. Az 1980-as években a Honeywell egyik főszereplője volt annak a műszaki váltásnak, melynek keretében a Dunai Kőolajipari Vállalat áttért fejlett nyugati technológiák alkalmazására, megalapozva mai versenyképességét. Emellett a cég kórházak, bankok, bevásárló központok, irodakomplexumok, továbbá a családi ház-építés egyik legnagyobb hazai automatizálási és szabályozástechnikai beszállítójává vált. 1987-ben a komoly piaci részesedés hatására helyi képviseletet alapított. 1992-ben a további fejlődésnek és a rendszerváltással megnyíló új lehetőségeknek köszönhetően megalapította leányvállalatát, a Honeywell Szabályozástechnikai Kft.-t.

A Honeywell üzletágai:
 
Honeywell Repülés- és űrtechnika üzletág
Honeywell Repülés- és űrtechnika üzletág
Repülés- és űrtechnika
A Honeywell Repülés- és űrtechnika üzletág fejlett technológiák és megoldások beszállítója, globális együttműködésben ipari, tudományos és politikai fórumokkal.
 
Honeywell Automatizálás és szabályozástechnika üzletág
Honeywell Automatizálás és szabályozástechnika üzletág
Automatizálás és szabályozástechnika
A Honeywell Automatizálás és szabályozástechnika stratégiai üzletág célja környezetünket biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni.
 
Honeywell Speciális anyagok üzletág
Honeywell Speciális anyagok üzletág
Speciális anyagok
A Honeywell Speciális anyagok stratégiai üzletág évi 3,5 milliárd dollár bevétellel a mindennapi életben is megtalálható legmodernebb alapanyagok beszállítója.
 
Honeywell Gépjármű technológia üzletág
Honeywell Gépjármű technológia üzletág
Gépjármű technológia
A Honeywell Gépjármű technológia üzletág vezető autóipari beszállítóként világmárkák és globális megoldások segítségével alakítja járműveinket gyorsabbá, hatékonyabbá és korszerűbbé.
 
Az Automatizálás és szabályozástechnika üzletág két területe képviselteti magát a ProIDEA katalógusban:
 
Honeywell Épületgépészeti Szabályozástechnika
Honeywell Épületgépészeti Szabályozástechnika
Épületgépészeti szabályozástechnika
Az Épületgépészeti Szabályozástechnika területén több, mint 25000 terméket forgalmaz a Honeywell, lefedve ezzel a szakma szinte teljes spektrumát. Fűtési szerelvényeikkel egyszerűen és pontosan beszabályozhatóak az egyes fűtési körök, illetve egyedileg szabályozható az egyes helyiségek hőmérséklete. A Honeywell vízszabályozási termékeivel egyszerre óvja természetes és épített környezetünket. Szabályzóik közt fűtési, légtechnikai és hűtési rendszerekhez egyaránt megtalálhatók a legmegfelelőbb készülékek.
 
Honeywell Tüzeléstechnika
Honeywell Tüzeléstechnika
Tüzeléstechnika
A Honeywell széles kínálatát szállítja Tüzeléstechnikai termékeiből lakossági kazángyártóktól ipari rendszereket megvalósító partnerekig terjedő ügyfélkörüknek. Az üzletág a hazai kazán- és gázkészülékgyártókat, valamint termékkereskedő ügyfeleiket szolgálja ki, a legújabb fejlesztésű gázszerelvényekkel, automatikákkal és tartozékokkal. Ezen kívül ipari kemencékhez és kommunális kazánokhoz, valamint gáz- és olajégőkhöz szállít tüzelőanyag szerelvényeket, égővezérlőket és lángőröket, valamint egyéb tartozékokat, teljes tüzeléstechnikai megoldást kínálva.
 

A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben pedig árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
V2000SX termosztatikus radiátorszelep és Thera-6 szelepfej Kombi-3-plus beszabályozó szelepcsalád SM120 biztonsági szelep V2100 Kombi-TRV nyomásfüggetlen termosztatikus radiátorszelep
 
Honeywell Home és Resideo Braukmann fűtési szerelvények
24 termék

A Honeywell fűtési szerelvényeivel egyszerűen és pontosan beszabályozhatóak az egyes fűtési körök, illetve egyedileg szabályozható az egyes helyiségek hőmérséklete. A minden igényt kielégítő változatosságban kapható szerelvények a szabad tervezés lehetőségét nyújtják szakembereknek és felhasználóknak egyaránt. A Honeywell termékek többszörösen ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás folyamán minden egyes darabot nyomáspróbának vetnek alá, a termosztatikus fejeket egyenként kalibrálják.

24 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
DR keverőcsap T4 programozható szobatermosztát V5328 1 utú szelep T3-sorozatú programozható helyiség termosztátok
 
Honeywell Home szabályozók és beavatkozó elemek
14 termék

Az egyes szabályozási feladatok pontos és gazdaságos végrehajtására csak kiváló minőségű és karakterisztikájú beavatkozó szervek alkalmasak. A Honeywell több mint 300 különböző típusú és méretű szabályozó szelepével és több, mint 70 fajta meghajtójának kombinációjával minden szabályozástechnikai rendszerhez az árban és szolgáltatásban optimális megoldást nyújt partnereinek. A Honeywell szabályozók közt fűtési, légtechnikai és hűtési rendszerekhez egyaránt megtalálhatók a legmegfelelőbb készülékek.

14 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
D06F nyomáscsökkentő F78TS karimás visszamosatható ivóvíz finomszűrő RV281 visszafolyásgátló SM152 biztonsági szelep
 
Resideo Braukmann vízvezetéki szerelvények
24 termék

A víz Földünk egyik legértékesebb kincse, ezért nemcsak óvnunk, becsülnünk, de takarékoskodnunk is kell felhasználásával. Ez az élethez elengedhetetlenül szükséges közeg azonban veszélyeket is hordozhat magában, biológiai és fizikai értelemben egyaránt. A Honeywell vízszabályozási termékeivel egyszerre óvja természetes és épített környezetünket.

24 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Gázérzékelők, gázjelző rendszerek
Gázérzékelők, gázjelző rendszerek
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Frekvenciaváltók, lágyindítók
Szelepek és keverőcsapok
Szelepek és keverőcsapok
Szabályozók
Szabályozók
Érzékelők, távadók
Érzékelők, távadók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...