proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. termékeivel bővült a katalógus


2011. november 18.

A hazai piac egyik legnagyobb automatizálási és szabályozástechnikai beszállítója

1906-ban egy Mark Honeywell nevű fiatal mérnök megalakította a Honeywell Heating Specialty Co, Inc. vállalatot, forró víz előállító készülékekre specializálva. A Honeywell megalapítása óta minden erejével arra törekszik, hogy termékeivel, szolgáltatásaival kényelmesebbé, biztonságosabbá tegye életünket, legyen szó repülésirányításról, ipari folyamatirányításról, épületfelügyeletről, vagy akár egy családi ház fűtés szabályozásáról. Mikor a figyelem a szolgáltatások, a komfort, a teljesítmény és a környezetvédelem felé fordul, egyre több gyártó választja a Honeywell termékeit.
 
  Honeywell céginformációk
A Honeywell Magyarországon az 1960-as évek végétől működik, a Honeywell Ausztria magyarországi üzleti tevékenységének kezdetétől. Később a bővülő üzleti lehetőségei vezettek egy helyi képviselet létesítéséhez, közösen a Hunicoop ügynökséggel. Az 1980-as években a Honeywell egyik főszereplője volt annak a műszaki váltásnak, melynek keretében a Dunai Kőolajipari Vállalat áttért fejlett nyugati technológiák alkalmazására, megalapozva mai versenyképességét. Emellett a cég kórházak, bankok, bevásárló központok, irodakomplexumok, továbbá a családi ház-építés egyik legnagyobb hazai automatizálási és szabályozástechnikai beszállítójává vált. 1987-ben a komoly piaci részesedés hatására helyi képviseletet alapított. 1992-ben a további fejlődésnek és a rendszerváltással megnyíló új lehetőségeknek köszönhetően megalapította leányvállalatát, a Honeywell Szabályozástechnikai Kft.-t.

A Honeywell üzletágai:
 
Honeywell Repülés- és űrtechnika üzletág  
Repülés- és űrtechnika
A Honeywell Repülés- és űrtechnika üzletág fejlett technológiák és megoldások beszállítója, globális együttműködésben ipari, tudományos és politikai fórumokkal.
 
Honeywell Automatizálás és szabályozástechnika üzletág  
Automatizálás és szabályozástechnika
A Honeywell Automatizálás és szabályozástechnika stratégiai üzletág célja környezetünket biztonságosabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni.
 
Honeywell Speciális anyagok üzletág  
Speciális anyagok
A Honeywell Speciális anyagok stratégiai üzletág évi 3,5 milliárd dollár bevétellel a mindennapi életben is megtalálható legmodernebb alapanyagok beszállítója.
 
Honeywell Gépjármű technológia üzletág  
Gépjármű technológia
A Honeywell Gépjármű technológia üzletág vezető autóipari beszállítóként világmárkák és globális megoldások segítségével alakítja járműveinket gyorsabbá, hatékonyabbá és korszerűbbé.
 
Az Automatizálás és szabályozástechnika üzletág két területe képviselteti magát a ProIDEA katalógusban:
 
Honeywell Épületgépészeti Szabályozástechnika  
Épületgépészeti szabályozástechnika
Az Épületgépészeti Szabályozástechnika területén több, mint 25000 terméket forgalmaz a Honeywell, lefedve ezzel a szakma szinte teljes spektrumát. Fűtési szerelvényeikkel egyszerűen és pontosan beszabályozhatóak az egyes fűtési körök, illetve egyedileg szabályozható az egyes helyiségek hőmérséklete. A Honeywell vízszabályozási termékeivel egyszerre óvja természetes és épített környezetünket. Szabályzóik közt fűtési, légtechnikai és hűtési rendszerekhez egyaránt megtalálhatók a legmegfelelőbb készülékek.
 
Honeywell Tüzeléstechnika  
Tüzeléstechnika
A Honeywell széles kínálatát szállítja Tüzeléstechnikai termékeiből lakossági kazángyártóktól ipari rendszereket megvalósító partnerekig terjedő ügyfélkörüknek. Az üzletág a hazai kazán- és gázkészülékgyártókat, valamint termékkereskedő ügyfeleiket szolgálja ki, a legújabb fejlesztésű gázszerelvényekkel, automatikákkal és tartozékokkal. Ezen kívül ipari kemencékhez és kommunális kazánokhoz, valamint gáz- és olajégőkhöz szállít tüzelőanyag szerelvényeket, égővezérlőket és lángőröket, valamint egyéb tartozékokat, teljes tüzeléstechnikai megoldást kínálva.
 

A Honeywell Szabályozástechnikai Kft. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben pedig árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Zöld szám: +36 80 021 331
Székhely: H-8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 147.
Kereskedelmi iroda: H-1062 Budapest, Andrássy út 100
E-mail:
Web: https://homecomfort.resideo.com/sites/europe/
Márvány János
tervezői támogatás - Nyugat-Magyarország +36 30 279 1838
Vámos György
tervezői támogatás - Kelet-Magyarország +36 30 992 1884
   
A Resideo lakossági komfort és biztonsági megoldásokat nyújtó, valamint kisfeszültségű biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cég. A szakmában szerzett 130 éves tapasztalatára alapozva a Resideo mára jelen van közel 150 millió otthonban, évente 15 millió rendszert telepítve. A vállalat 40 évre szóló kizárólagos licenc szerződéssel rendelkezik a Honeywell Home márkanév használatára. Az ADI Global Distribution elnevezésű vállalatán keresztül több mint 100.000 professzionális partnert szolgál ki a világ mintegy 100 országában, raktárainak száma pedig meghaladja a 200-at világszerte. A Resideo 4.8 milliárd amerikai dollár éves árbevételű vállalat, közel 14.500 dolgozóval.
Márkanevek: Honeywell Home (A Resideo Technologies Inc. a Honeywell Home védjegyet a Honeywell International Inc. engedélyével használja)
Kulcsszavak:  Honeywell  Szabályozástechnikai  Kft  szabályozástechnika  épületgépészeti  szabályozók  beavatkozó  elemek  szerelvények  keverőcsapok  pillangószelepek  frekvenciaváltók  érzékelők  termosztátok  beszabályozó  radiátor  biztonsági  szelepek  mágnesszelepek  nyomáscsökkentők  vízszűrők  vízlágyítók  visszafolyásgátlók  gázszűrők  szénmonoxid  jelzők  vészjelzők  riasztók