fischer Professional App

fischer Professional App

Mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz szakembereknek

A fischer Professional App egy mobil útmutató rögzítési megoldásokhoz, amely lehetővé teszi a szakemberek számára a termékek gyors és egyszerű megismerését, a digitális ismertető segítségével pedig a megfelelő rögzítési megoldás meghatározását és/vagy helyi kereskedők megtalálását.

Az építőipar legtöbb szakembere építkezéseken dolgozik. Már használják okostelefonjukat megrendelésekhez, jegyzetek készítéséhez vagy lekérdezésekhez. A fischer Professional alkalmazást úgy fejlesztették ki, hogy hozzáadott értéket teremtsen - bárhol, ahol szükség van rá.

Az applikáció ajánlásokat nyújt az ügyfelek számára az adott alkalmazáshoz megfelelő rögzítési megoldáshoz, akár egyetlen termékről, akár egy ragasztóból, menetes szárból és szitahüvelyből álló átfogó megoldásra van szükség. A teherhordó szerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a beépítés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információk megadásával az alkalmazás által kínált szolgáltatások széles skálája érhető el.

fischer Professional App
fischer Professional App

Az új rögzítési útmutató díjmentesen letölthető:

Letöltés a Google Play áruházból

Letöltés az Apple App Store-ból

A fischer Professional App számos hasznos eszközt és funkciót kínál

Hogyan találhatom meg a megfelelő rögzítési megoldást?
A felhasználók saját maguk is megtalálhatják a megfelelő megoldást, ha lekérdezik a teherhordó szerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a szerelés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információkat.

Hogyan találhatom meg gyorsan az összes specifikációt a fischer rögzítőelemek kínálatában?
A fischer online termékkatalógusának köszönhetően az összes fischer termék és azok műszaki leírása egy pillanat alatt elérhető – mindig kéznél van és naprakész. A kereső az Ön igényeihez igazítható és vonalkódolvasóval is kiegészül.

Hol találhatok fischer termékeket a közelemben?
Nem számít, ha otthonától távol vagy egy építkezésen dolgozik; azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

fischer Professional App
fischer Professional App

A fischer Professional App elnyerte a délnyugati régió Digital Champions díját „Digitális ügyfélélmény” kategóriában.

A több tagból álló szakértői zsűri a fischer Professional App-ot felhasználóbarátnak és minőségi szempontból kiemelkedőnek ítélte. A nyertesek kiválasztásában kulcsfontosságúak voltak olyan kritériumok, mint például a lehetséges kereskedelmi siker értékelése, az innováció a vállalkozás méretével kapcsolatban és a kkv-k inspirálása. A díjat a „DigitalX” ítéli oda a Deutsche Telekom és a WirtschaftsWoche magazin kezdeményezésére, a Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium védnöksége alatt. Az évente átadott díj célja a digitalizáció előmozdítása a regionális gazdaságban.

fischer Professional App
fischer Professional App
A hírben szereplő termékek
fischer ULTRACUT FBS II betoncsavar
 
fischer ULTRACUT FBS II betoncsavar

Nagy teljesítményű beton csavar egyszerű szerelhetőséggel. A fischer ULTRACUT FBS II cinkkel galvanizált acél betoncsavar (átmérő 8-14) és korrózióálló acél (átmérő 8-12) erőteljes rögzítési megoldás kényelmes szereléssel. A fűrészfogak geometriája biztosítja a gyors és egyszerű szerelést . A betoncsavar ideális rögzítés szerelősínekhez, konzolokhoz és polcrendszerekhez. A cinkkel galvanizált acél kivitel beltérre, a korrózióálló acél kivitel speciálisan kültéri alkalmazásra használható. A szortiment különböző fejkialakításokat kínál: süllyesztett fejű torx behajtással, és hatlapfejű, torx behajtással vagy anélkül (csak cinkkel galvanizált acél) külön rendelésre.
Az ULTRACUT FBS II 6 SK fej alatti speciális kettős szög-geometriája növeli a betoncsavar stabilitását becsavarás közben. A csavar mélyen belevág a betonba és nagy terhelhetőségeket tesz lehetővé. Különböző fejkialakítások maximális rugalmasságot nyújtanak az alkalmazási megoldásokhoz: Hatlapfejű, lencsefejű/nagy lencsefejű, süllyesztett fejű és belsőmenetes hüvellyel / menetes véggel. Az ULTRACUT FBS II 6 tökéletesen alkalmazható csővezetékek, szerelősínek, légvezetékek és egyéb épületgépészeti/karbantartási feladatokhoz.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
fischer TherMax 8 távtartó dübel rendszer fischer TherMax 10 távtartó dübel rendszer fischer TherMax 12 távtartó dübel rendszer külső kompozit hőszigetelő rendszerekhez fischer TherMax 16 távtartó rendszer külső kompozit hőszigetelő rendszerekhez
 
fischer TherMax távtartó dübelek hőszigetlő rendszerekhez
4 termék

A fischer TherMax távtartó rendszer megoldás a külső falazatokba történő hőhídmentes rögzítéshez az ETICS esetén. Az önmetsző, üvegszál-erősítésű kónusz a speciális, szerszám nélküli szerelés közben a vakolaton át belemaródik a hőszigetelő anyagba. A műanyag kónusz termikus gátat képez. Az állítható rendszer külső falazatokba történő hőhídmentes rögzítéshez 45 mm-től 290 mm vastagságig alkalmazható ETICS esetén. A TherMax 8 és 10 dübelekkel közepes terheket, például lámpákat, levélszekrényeket, rögzíthetünk. A TherMax 12 és 16 rendszerrel tömör- és üreges téglába, betonba, pórusbetonba nagy terheket, például napellenzőket, légkondicionáló berendezéseket és szatelit antennákat rögzíthetünk.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
fischer FIS SB injektáló ragasztók fischer RSB ragasztópatron
 
Superbond vegyi dübel rendszer
2 termék

A Superbond egy vinilészter hibrid szilán technológián alapuló ragasztott dübel-rendszer.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
fischer FHB II-P / FHB II-PF HIGH SPEED ragasztópatronok
 
fischer FHB II-P / FHB II-PF HIGH SPEED ragasztópatronok

Az FHB II-P és FHB II-PF HIGH SPEED ragasztópatron a fischer Highbond-System FHB II rendszer eleme a maximális terhelések eléréséhez repedésmentes és repedéses beton esetén. A repedéses betonra vonatkozó ETA Option 1 és a svájci sokk jóváhagyás extra biztonságot nyújt. A homlokzatok, gépek és acélszerkezetek bel- és kültérben is biztonságosan rögzíthetők a fischer Highbond-System FHB II-vel. A ragasztópatron különféle acélminőségekben FHB II-A S és az FHB II-A L dübelekkel alkalmazható. A ragasztópatron furattisztítás nélkül is alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SystemOne homlokzati rögzítő rendszer SystemOne Light homlokzati rögzítő rendszer ACT hátsókúpos üvegmegfogás
 
fisher ACT homlokzati rögzítő rendszerek
3 termék

Az ACT rendszerrel (Advanced Curtain Wall Technique) a fischer építészeknek és tervezőknek kínál innovatív, magas színvonalú, all-inclusive rendszert szellőztetett homlokzati rendszerekhez. A műszaki és gazdaságossági előnyökön túl az ACT rendszer különösen nagy lehetőségeket rejt magában a kreatív építészeti tervezéshez. Lehetővé teszi akár 20 mm vastag homlokzati terméskő panelek és 8, illetve 10 mm-es vastagságú ESG és TVG üvegtáblák rögzítését is. A dübel bárhol szabadon elhelyezhető a panel hátoldalán. A panelek cseréje egyszerű, de fedőpanelek is könnyen és sokféleképpen csatlakoztathatók.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szigetelések rögzítőelemei
Szigetelések rögzítőelemei
Burkolatok rögzítőszerkezetei
Burkolatok rögzítőszerkezetei
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...