proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Euro Tech Corporation Kft. termékeivel bővült a ProIDEA


2018. szeptember 27.

A Videosec videotechnikai termékek és LEDsec világítástechnikai termékek forgalmazója

Az Euro Tech Corporation Kft.-t 1998-ban alapították, immár húsz éve vannak jelen a magyar és a környező régió piacán.
Történetük elején kizárólag biztonságtechnikai megfigyelőkamerákat árultak, ehhez kapcsolódtak idővel egyéb kiegészítők és a videorögzítők is, eljutva a mai kínálatuk válogatott termékcsoportjaihoz. A 2000-es évek elején forgalmazott fekete-fehér, később színes képet adó kameráikat saját terveik alapján, maguk szerelték össze. Biztosan sokan emlékeznek még az AHD-905, HW-201, B-200, IRW-220, D-200, IRW-942 típusú kameramodellekre.

Videosec termékek
Egyre gyorsuló világunkban, amikor a felbontást már rég nem tévésorokban, hanem megapixelekben számoljuk, nagy mennyiségben, fejlett technológiával gyártott, komoly műszaki háttértudással felvértezett termékekre van szükségünk. Elmúlt korok művészeti-kulturális központjaihoz hasonlóan napjainkban gyártási központok alakultak és alakulnak szerte a világban. Ilyen helyeken születtek meg a világmárkák, globálisan ismert termékeket gyártva és piacvezető, modern technológiákat alkalmazva. Más országok piacain pedig disztribútorokkal, partnercégekkel együtt dolgozva terítik, forgalmazzák a jól ismert termékeiket.

Videosec és LEDsec, a magyar, regionális márka

Hol van itt helye, létjogosultsága egy hozzájuk képest kicsi, regionális márkának? A helyi piaci sajátosságok és igények ismeretében, a feladat nehéz, felelősségteljes, de mégis hálás. Óriási mennyiségben vesznek minket körül új termékek. Ezek közül sok a rossz minőségű, szintén gyakori a márkás termékek hamisítása, utánzása is, de a túlárazás, azaz a magasabb műszaki tartalmat aránytalanul magasabb áron nyújtó termékek sem ritkák. Ebben a kavalkádban fontos a szisztematikus termékválogatás, az adott piacra szabott termékportfólió, a jó minőségű és ár-érték arányú termékek megfelelő kiválasztása a legegyszerűbb csatlakozótól a kamerákon át a legnagyobb, több száz csatornás rögzítőrendszerekig. Fontos, hogy a dinamikusan fejlődő termékcsoportok aktuálisak, korszerűek legyenek, tartalmazva a legújabb technikai vívmányokat, ugyanakkor az időtlennek mondható szerelékeket sem szabad elhanyagolni. Mindemellé kiemelkedően fontos a jó háttértámogatás, amit csak megfelelően magas szintű termékismeret mellett lehet nyújtani. Csak az tud egy terméket igazán jól képviselni, aki a terméket ismeri, és az ismeret birtokában felelősen emeli be a kínálatába.

Videosec portfólió
Az Euro Tech Corporation Kft. termékeit megfontoltan válogatja össze, beszállítópartnereik az elmúlt húsz évben és most is főként a már említett világmárkákat gyártó cégek.
A helyi megszokások, a jogi környezet, vagy egyéb körülmények igénylik a kamerákon és rögzítőkön futó szoftverek bizonyos részleteinek módosítását, beleértve a kezelőfelületek szakszerű magyar fordítását is.

Az immáron húsz éves jubileumát ünneplő Euro Tech Corporation Kft. kitűzött célja a múlt alapjain építkezve, a Videosec és LEDsec termékpalettájával a magyar és a régió piacának fogyasztói bizalmát és elégedettségét megtartani és tovább növelni.

A Vidosec és LEDsec termékek műszaki adatlapjait elérheti a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Euro Tech Corporation Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: 6724 Szeged, Üstökös u. 12/b.
Telefon: +36 62 458 585
Mobil: +36 70 439 8802
E-mail:
Web: www.videosec.com
   
   
   
   
   
Az Euro Tech Corporation Kft-t 1998-ban alapították, immár húsz éve vannak jelen a magyar és a környező régió piacán. Történetük elején kizárólag biztonságtechnikai megfigyelőkamerákat árultak. Ehhez kapcsolódtak idővel egyéb kiegészítők és a videorögzítők is, eljutva a mai kínálatuk válogatott termékcsoportjaihoz. Kizárólag saját, Videosec és LEDsec hazai márkájú termékeket forgalmaznak, ezzel elérhetővé téve a szisztematikus termékválogatás, az adott piacra szabott termékportfólió, a jó minőségű és ár-érték arányú termékek megfelelő kiválasztásának maradéktalan megvalósíthatóságát. Mindemellé kiemelkedően fontosnak tartják a jó háttértámogatást, amit megfelelően magas szintű termékismeret mellett tudnak nyújtani. Kitűzött céljuk a Videosec és LEDsec termékpalettájával a magyar és a régió piacának fogyasztói bizalmát és elégedettségét megtartani és tovább növelni.
Márkanevek: Videosec, Ledsec
Kulcsszavak:  Videosec  LEDsec  Euro  Tech  Corporation  Kft  videotechnika  világítástechnika