Elindult a cemix.hu

A márkanévváltási folyamat részeként decembertől a veszprémi székhelyű vállalat online felületei is új domainnév alatt érhetők el

Magyarország egyik vezető építőanyaggyártója, a Lasselsberger-Knauf Kft. november közepén márka- és cégnevet váltott, és Cemix Hungary Kft. néven folytatja tevékenységét.
A korábban lb-knauf.hu címen található cemix.hu új arculati elemekkel köszönti a látogatókat, akik alapvetően az eddig megszokott struktúrával és látványvilággal találkozhatnak. A portál elődjének valamennyi hasznos funkcióját megörökölte. A termékcsoportokra bontott Tudástárban továbbra is elérhetők a termékismertetők, felhasználási javaslatok és a kivitelezésre vonatkozó fontosabb tudnivalók. Nem tűntek el az anyagmennyiség meghatározáshoz, valamint a termékek és technológiai megoldások kiválasztásához a laikusoknak is nagy segítséget nyújtó kalkulátorok sem. Az új portálon ezen felül fellelhetők a megszokott kiadványok, tervezői és termékkiválasztó segédletek is.

Elindult a cemix.hu
Elindult a cemix.hu

Más domainnéven továbbra is elérhető a cég népszerű lakossági portálja, az Építő Megoldások. A látványos, funkcióját tekintve egyedülálló honlap érdekessége, hogy felületén az építkezés vagy felújítás előtt álló érdeklődők egy virtuális házat járhatnak körbe, amelynek főbb részeihez kapcsolódóan interaktív módon ismerkedhetnek meg a cég által kifejlesztett termékekkel és megoldásokkal.

Kapcsolódó hírek
Cemix néven folytatja a Lasselsberger-Knauf
Cemix néven folytatja a Lasselsberger-Knauf
A tulajdonosok hosszútávú stratégiai döntése értelmében 2020 novemberétől a veszprémi székhelyű építőanyaggyártó márka- és cégnevet vált. A Cemix márkanév Közép-Európa 8 országában lesz jelen, amivel a Knauf és a Lasselsberger család tulajdonában lévő vállalatcsoport tagjainak lehetősége nyílik a határok nélküli együttműködésre, fejlesztéseik összehangolására és erőforrásaik megosztására.
Cemix néven folytatja a Lasselsberger-Knauf
Kategóriák
Fugázóanyagok
Fugázóanyagok
Hidegburkolat-ragasztók
Hidegburkolat-ragasztók
Fedővakolatok
Fedővakolatok
Alapvakolatok
Alapvakolatok
Esztrichek
Esztrichek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...